INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SUSPENDARE

Victima şi-a iertat agresorul » Giorgio Chiellini: "Mă gîndesc cît de greu îi va fi lui Luis Suarez"

Sursa: REUTERS
Sursa: REUTERS

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 19:55

Fundaşul italian Giorgio Chiellini, victima muşcăturii lui Suarez din ultima etapă a grupelor de la Mondialul brazilian, l-a iertat pe atacantul uruguayan şi crede că sancţiunea primită de acesta este prea dură.

"Nu simt vreun sentiment de bucurie, de mînie sau de răzbunare contra lui Suarez. Totul s-a întîmplat pe teren şi tot acolo s-a şi terminat. În continuare sînt dezamăgit că am pierdut meciul.

Dar mă gîndesc şi la Luis şi la familia sa, care se vor confrunta cu o perioadă grea. Cred că sancţiunea primită de el este una foarte drastică. Sper că i se va permite, cel puţin, să stea aproape de coechipierii săi în timpul meciurilor", a scris Chiellini pe site-ul personal.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, nici adidas, a cărui imagine era Luis Suarez, nu vrea să-şi mai asocieze numele cu uruguayanul.

"Adidas sprijină pe deplin decizia FIFA. Nu vom trece cu vederea comportamentul lui Luis Suarez şi îi vom aminti pretenţiile pe care le avem de la jucătorii aflaţi sunt sub contract cu noi.

Pe timpul Cupei Mondiale nu vom mai folosi imaginea acestuia pentru promovarea produselor noastre. Toate aspectele legate de viitorul nostru parteneriat cu Suarez le vom discuta după încheierea acestui turneu final", a declarat un reprezentant al firmei de echipament sportiv.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (15)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 14:48
Postat de kraus pe 28 Iunie 2014, 10:45

Chiellini ar trebui să facă repede un test HIV...

..))) c;est la vie____cheb khaled..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 14:47

va bene, giorgio... grande...

cipamara
cipamara  •  28 Iunie 2014, 15:03
Postat de haideusicfr pe 28 Iunie 2014, 11:04

Nu te teme Chiellini: Suarez e in *pericol* sa semneze cu Barca... Oricum italienii sunt maestri in provocari.Sa ne amintim de cazul Zidane. Un amic imi spunea mai deunazi "l-ai vazut pe italian plin de sange? Si celalalt criminalul avea gura plina de sange!!!* Nu cred ca tipul a vazut meciul.Eu am vazut faza si capul administrat de Suarez ,respectiv cotul dat de uruguayan.Trebuiau eliminati amandoi.

de ce trebuia eliminat chiellini? pt ca a avut o reactie pe care orice om normal ar avea-o cand este muscat de ceva/cineva?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează