INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  URUGUAY

VIDEO Accidentarea care poate schimba regulile fotbalului » Alvaro Pereira regretă că n-a acceptat să iasă de pe teren!

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 20:41

Alvaro Pereira, 28 de ani, fostul fundaş al celor de la CFR Cluj, ar putea schimba regulile fotbalului. FIFA a fost pusă la zid pentru că uruguayanul nu a fost înlocuit după ce a fost lovit în cap la meciul cu Anglia.
Fundaşul a rămas întins pe jos după ce Sterling l-a lovit în cap cu genunchiul. Din fericire şi-a revenit destul de repede şi s-a certat cu doctorul la marginea terenului, dorind să continue partida. Antrenorul i-a permis pentru a nu pierde o schimbare.

Presa internaţională şi FIFPro au pus presiune pe FIFA şi cer schimbarea regulamentului, pentru ca jucătorii să fie protejaţi. Printre variantele luate în calcul sînt mărirea numărului de schimbari sau modificările temporare.

Click aici pentru VIDEO!

Pereira regretă şi el că a rămas pe teren: ”I-am cerut scuze doctorului de o mie de ori, eram ameţit. A fost un moment în care adrenalina şi-a spus cuvîntul şi n-am mai gîndit. Voiam să joc în continuare şi să îmi ajut echipa. Mă bucur că totul a fost bine. Nu s-a întîmplat nimic, a fost doar o sperietură".

Cea mai spectaculoasă prezentare a Mondialului e pe GSP.ro » Află acum detalii despre competiţie, vezi meciuri live, citeşte statistici, urmăreşte infografii!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
doru5
doru5  •  22 Iunie 2014, 11:51
Postat de ortega pe 22 Iunie 2014, 06:19

Iată ce aș numi eu una din ciudățeniile naturii ... Deși Alvaro Perreira a jucat la frânari , după cum arată în poza asta aș fi jurat că este jucătorul 5telei ... Chiar așa nasol cum pare nu-l depășește pe Dodel în estetica urâtului ... Sau pe Lato ... ăsta-i de circ ...

Bine ca e frumos neamul tau de pasari negre!!

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Iunie 2014, 09:40

Alvaro Pereira a dovedit ca este un adevarat jucator profesionist ,trup si suflet alaturi de colegii sai din Nationala Uruguayului.Astfel de jucatori au trecut pe la CFR ,care i-a propulsat in fotbalul mare. Bravo lui ,bravo tuturor celor ce nu fenteaza viata!

ortega
ortega  •  22 Iunie 2014, 06:19

Iată ce aș numi eu una din ciudățeniile naturii ... Deși Alvaro Perreira a jucat la frânari , după cum arată în poza asta aș fi jurat că este jucătorul 5telei ... Chiar așa nasol cum pare nu-l depășește pe Dodel în estetica urâtului ... Sau pe Lato ... ăsta-i de circ ...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează