INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  JAPONIA - COLUMBIA 1-4

VIDEO+FOTO Copa America » Columbia iese din grupe cu maxim de puncte, după 4-1 cu Japonia

Articol de - Publicat miercuri, 25 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iunie 2014 01:27

Columbia va întîlni în "optimi" Uruguayul, iar o eventuală calificare în "sferturi" îi aduce tot un adversar de pe continentul-gazdă: Brazilia sau Chile!


Calificaţi deja în "sferturi", urmaşii lui Valderrama nu le-au oferit niponilor victoria care ar fi putut să-i ducă mai departe. Nici asiaticii nu şi-au dat silinţa, arătînd ca România în ultimul meci al grupei de la Euro 2008: Konno a făcut penalty repede, în minutul 16, transformat de Cuadrado! Okazaki a fost responsabilul cu speranţa, a egalat la ultima fază a primei reprize. Dar reuşita a luat forma insulelor Japoniei, izolată în marea galbenă a atacurilor columbiene.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Jackson Two
Concretizate şi de-un gol din acţiune: Jackson Martinez a făcut 2-1, după primul său şut la poartă la Campionatul Mondial! A luat gustul plasei şi l-a mai învins o dată pe Kawashima (82) cu un şut plasat, iar celălalt vîrf cu nume de Holywood, James Rodriguez, a închis meciul cu o scăriţă spectaculoasă. 4-1, Mondialul continuă în stil Copa America!

Mondragon, "veteranul" CM!
Ultima schimbare a partidei de ieri a fost istorică: columbianul Faryd Mondragon a devenit cel mai vîrstnic fotbalist care joacă la un CM, 43 de ani şi 4 zile! El a depăşit recordul camerunezului Roger Milla, care a apărut pe teren la 42 de ani şi 39 de zile.


9 goluri a marcat Columbia la actualul CM, doborînd recordul de 5 stabilit la turneul final din 1962

Japonia - Columbia 1-4
Okazaki (45+1) - Cuadrado ( 17- pen), Martinez (55, 82), Rodriguez (90)
Japonia: Kawashima - Uchida, Yoshida, Konno, Nagatomo - Aoyama (61 Yamaguchi), Hasebe - Okazaki (69 Kakitani), Honda, Kagawa (85 Kiyotake) - Okubo
Antrenor: Alberto Zaccheroni
Columbia: Ospina (85 Mondragon) - Arias, Valdez, Balanta, Armero - Cuadrado (46 Carbonero), Mejia, Guarin, Quintero (46 Rodriguez) - Martinez, Ramos
Antrenor: Jose Pekerman
Cartonaşe: Konno (16) - Guarin (63)
Arbitru: Pedro Proenca (Portugalia)
Stadion: Arena Pantanal (Cuiaba)

Clasamentul grupei şi întregul tablou al Campionatului Mondial!


Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (4)
alexandru_p
alexandru_p  •  25 Iunie 2014, 11:42
Postat de bobinatul pe 25 Iunie 2014, 11:05

Daca il aveau si pe Falcao ajungeau sus de tot in competitie. Bine, daca il suspenda pe Suarez au o sansa buna sa treaca de Uruguay...

uruguay n'a jucat mare lucru la campionatul asta mondial. eu zic ca prima sansa e tot a columbienilor, chiar si fara falcao. uruguay il au doar pe suarez (care probabil va fi suspendat) si pe cavani care nu prea e in forma ca jucatori ofensivi foarte buni. la columbia dam citire: jackson martinez, carlos bacca, ramos, james rodriguez, poti sa'l pui si pe cuadrado .. multi jucatori foarte foarte tari!

bobinatul
bobinatul  •  25 Iunie 2014, 11:05

Daca il aveau si pe Falcao ajungeau sus de tot in competitie. Bine, daca il suspenda pe Suarez au o sansa buna sa treaca de Uruguay...

flaviulucianr
flaviulucianr  •  25 Iunie 2014, 10:52

Columbia are o echipa foarte buna cu un joc bine organizat, solid si cu jucatori foarte buni de la mijloc in sus. Asa cum am spus la inceputul turneului ca va fi una din revelatiile Campionatului Mondial asa spun si acum ca poate sa ajunga in semifinale. De pe partea asta de tablou se va alege o semifinalista din America de Sud ;) Ca doar castigatoarea din meciul Columbiei cu Uruguay va juca cu castigatoarea meciului Brazilia-Chile. Columbia poata sa le bata pe oricare din cele 3. Pe mine Uruguay nu m-a convins, nu a practicat un joc prea grozav la acest turneu final, desi am tinut cu ei la meciul cu Italia, sincer, cu nici o echipa din grupa ei nu au reusit sa controleze mijlocul tereului.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează