INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BELGIA - RUSIA 1-0

VIDEO+FOTO Tînăr şi Original » Belgia a lovit Rusia pe final, 1-0, şi este calificată în optimi

Articol de - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 22 iunie 2014 22:46

Trimis pe teren în locul unui Lukaku absent, puştiul Origi, 19 ani, a dat lovitura cu două minute înainte de sfîrşit


Comparaţiile cu Belgia - URSS din '86 nu-şi au rostul. Pe Maracana e un joc departe de faima predecesorilor, ocazii rare, puţine clare. Faizulin îl pune degeaba la-ncercare pe Courtois (14), misiunea belgiană îi revine lui Mertens, dar Akinfeev e departe de portarul ezitant din prima partidă şi respinge (34). Cel mai aproape de gol e Kokorin: reia pe lîngă din 8 metri. Îşi ascunde capul trădător, e genul de meci în care indigoul e prea uzat ca să te mai întîlneşti cu ocazia şi a doua oară.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Final aglomerat
Căci toate şansele se vor înghesui în ultimele zece minute! Mai întîi, Eşcenko şutează spre "lung", pe lîngă bară. Aproape. E ultima zvîcnire rusească şi timpul pentru rezervele lui Wilmots! La fel ca-n partida de debut, doi jucători trimişi pe teren de antrenorul Belgiei schimbă soarta. Mirallas loveşte doar bara din lovitură liberă, însă anunţă golul lui Origi: la doar 19 ani, atacantul încheie o fază croită ideal de Hazard (88). Belgia învinge cu 1-0 şi se califică în "optimi", Rusia aşteaptă ultima etapă!

Penalty refuzat ruşilor
În minutul 27, Alderweireld l-a trîntit în careu pe Kanunnikov. Brych n-a acordat lovitură de pedeapsă, însă reluările au demonstrat că existau circumstanţe de penalty.

Clasamentul grupei şi tabloul Campionatului Mondial sînt aici!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează