INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  PORTUGALIA - ISRAEL 1-1

VIDEO Îngropaţi de Rui Patricio » Portarul Portugaliei a făcut cadou golul egalizator al Israelului, 1-1, iar Ronaldo merge la baraj

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 octombrie 2013 01:41

Portughezii nu i-au putut învinge pe israelieni nici la Lisabona, 1-1.

Remiza de aseară (1-1) îi trimite 99% în baraj, Rusia scăpînd în cîştigătoare (are nevoie de un punct în Azerbaidjan). Pe cît de norocoşi au fost în tur, întorcînd pe final de la 1-3 la 3-3, pe atît de stupid au ratat victoria Ronaldo şi compania în retur. Golul lui Ricardo Costa cu capul (27), venit pe traseul Antunes-Pepe, părea suficient.

Click aici pentru VIDEO!

Oaspeţii n-au avut decît două şuturi cadrate, dar ultimul a cîntărit greu pe tabelă. Portarul Rui Patricio a gafat şi i-a făcut cadou mingea lui Ben Basat, care a egalat (86). Iar CR7 n-a mai prins nici o execuţie genială!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cristi_oase
cristi_oase  •  12 Octombrie 2013, 10:16

Probabil ca cr7 nu avea destul gel in par .Dar nu e problema pt ei ,o sa se geleze,sa se rujeze ,macheze si totul va fi ok.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează