INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  TURCIA - OLANDA 0-2

VIDEO Parfum de lalele! » Mulţumim, Olanda! Robben&co. ne trimit la baraj, după 2-0 cu Turcia

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 octombrie 2013 22:55

Olanda nu ne-a dezamăgit la Istanbul, impunîndu-se cu 2-0 în faţa Turciei. Rezultatul ne asigură calificarea la baraj şi îi dă dreptul echipei lui Louis van Gaal să spere că va ocupa un loc în prima urnă la CM 2014.

Turcii n-au apucat să spere prea mult că pot ajunge în play-off. După masacrul cu Ungaria, 8-1, olandezii au avut nevoie de numai 8 minute să deschidă scorul. Robben i-a păcălit pe fundaşii gazdelor cu o execuţie din lovitură liberă, care n-au reuşit să stopeze centrarea vicleană a mijlocaşului.

Click aici pentru VIDEO!

Van Persie a înscris şi el patru minute mai tîrziu, iar turcii probabil că se gîndeau deja la coşmarul trăit de Ungaria. Au respirat din nou însă, cînd au văzut steagul ridicat al tuşierului. Asediul a continuat la poarta lui Volkan Demirel, însă abia în debutul reprizei secunde a picat şi golul de 2-0.

Sneijder a înscris din apropiere cu un şut la colţul lung, iar la Bucureşti se declanşa petrecerea. Olanda merge la Mondial cu 28 din 30 de puncte posibile, în timp ce România îşi aşteaptă adversarul din play-off.

TURCIA: Volkan - Gokhan Gonul, Kaya, Toprak, Kaldirim - Adin, Mehmet Topal, Inan, Arda - Burak, Umut Bulut
Antr. F. Terim
OLANDA: Cillessen - Janmaat, Vlaar, Martins, Blind - Fer, Clasie, Sneijder - Robben, Van Persie, Lens
Antr. L. van Gaal

Arbitru: Olegario Benquerenca (Portugalia)

Clasament
1. Olanda 34-5 28p
2. România 19-12 19p
3. Ungaria 21-20 17p
4. Turcia 16-9 16p
5. Estonia 6-20 7p
6. Andorra 0-30 0p

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
dash.berlin
dash.berlin  •  17 Octombrie 2013, 12:07
Postat de luciano86 pe 15 Octombrie 2013, 23:33

ce a fost mai usor a trecut... acum urmeaza greul.

Depinde si cu cine picam.S-ar putea sa nu fie atat de greu pe cat ne inchipuim.

costinlovejuve
costinlovejuve  •  16 Octombrie 2013, 06:56
Postat de monere1980 pe 16 Octombrie 2013, 01:35

iar daca turcii si-au facut-o cu mana lor, atunci prefer oricand sa vad la mondial islanda sau chiar si retardata de portugalie, asa simulatoare si tragatoare de timp cum este. Macar daca sint condusi stiu ca vor oferi o replica pe masura. Pai daca romanasii nostri sint condusi e GATA! S-a terminat totul ptr ei. A cazut cerul si pamantul peste ei, nu se mai pot ridica in veci. Ori asta nu-i corect. La un turneu final e normal sa participe cele mai bune echipe din lume, iar momentan - cu scuzele de rigoare - pana si asiatici sint peste noi la fotbal. Echipe ca japonia, correa de sud, australia, elvetia, sau bosnia ne-ar spulbera la orice ora la ce fotbal NU joaca Romania......

ce comentariu tampit.chiar daca nu faci o figura frumoasa ,totusi speri,exista tensiunea aia dinainte de meci,ca cine stie ce se intampla,ca poate facem ceva ->vezi euro 2008 cand daca transforma mutu penalty ieseam dintr-o grupa cu italia ,franta si olanda.asa ca sa nu mai vorbim prostii si sa ne gandim inainte sa vorbim.victoriile aduc victorii.ei au fost tratati tot timpu ca niste loseri si joaca ca niste loseri.poate au nevoie sa se intample ceva,un declic,poate o sa inceapa si ei sa joace fotbal.fotbalisti foarte talentati nu sunt,asta e clar,da nu sunt nici niste antitalente iesite din comun.increderea in sine te poate duce departe.

tacereameilor
tacereameilor  •  16 Octombrie 2013, 06:36

Frumos

Vezi toate comentariile (31)
Comentează