INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA

Anglia amenință cu retragerea de la CM 2018 din Rusia » Scandal URIAȘ provocat de tentativa de asasinare a unui fost spion

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 16:11

Anglia se poate retrage de la Campionatul Mondial Rusia 2018, în cazul în care Kremlinul va fi găsit responsabil pentru presupusa tentativă de asasinare a unui fost spion rus.

Sergei Skripal (66 de ani), un fost spion rus refugiat în Marea Britanie, și fiica acestuia se află în stare critică după ce au fost găsiți inconștienți într-un mall din Salisbury. Conform joe.co.uk, medicii încearcă să descopere natura substanței cu care au fost otrăviți.

Ministrul de externe al Marii Britanii, Boris Johnson, a declarat că dacă Rusia s-ar dovedi vinovată de atentat, participarea naționalei de fotbal la CM 2018 "ar fi improbabilă".

Surse din jurul ministrului au încercat să nege, sugerând că doar demnitarii britanici vor boicota competiția.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
caminero
caminero  •  08 Martie 2018, 08:54

Da, nu s-ar mai prezenta la mondialul 2018 ... și nici la următaorele cîteva preliminarii, pentru că FIFA i-ar suspenda pronto, nici ei nici UEFA nu glumesc cu desconsiderarea competiției, scrie la regulament ...

prazburg1948
prazburg1948  •  07 Martie 2018, 23:00

I-auzi! Poate ne fac si noua loc la CM =)

daculliber
daculliber  •  07 Martie 2018, 20:11

Ce-are scula cu prefectura? Fandositii astia de englezi cred ca mai impresioneaza pe cineva...Paguba-n ciuperci ca n-ar mai veni englezii, vin urmatorii din grupa lor...Dar e gargara curata, englezii sint disperati sa joace si ei la un mondial si sa mai repare din evolutiile dezastruoase de la precedentele...Deci, nicio grija, vor fi acolo...De abia ii asteapta rusii, pt repriza a 2-a, mai exact pt KO al 2-lea, desi au promis sa fie cuminti...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează