INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - BELGIA 1-0

Antoine Griezmann e mândru că Franța s-a apărat: "Am jucat ca Atletico"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 23:51

Antoine Griezmann a vorbit despre succesul Franței în semifinala Campionatului Mondial cu Belgia, scor 1-0, și a recunoscut că naționala sa a jucat foarte mult pe faza defensivă la fel ca echipa sa de club Atletico Madrid.

"Sunt foarte fericit de cum am jucat azi. Ne-am apărat foarte bine și am marcat un gol din fază fixă. Am jucat un pic ca Atletico. Tensiunea a fost foarte mare. Sunt foarte fericit chiar dacă am plâns un pic.

Acesta era obiectivul pe care ni l-am pus la începutul sezonului. A fost o luptă crâncenă să ajungem până aici. Sper că vom câștiga finala", a declarat Griezmann.

Fotbalistul a vorbit și despre golul marcat de Umtiti: "Am pregătit schema asta la antrenamente și am reușit să-i trimit mingea exact unde a cerut-o".

Citește și: Omul primei semifinale de la Mondial a explicat unde s-a făcut diferența: "Am fost 11 câini pe teren"

Citește și:  FRANȚA ÎN FINALA CM 2018 // La fel ca-n '98 » 4 coincidențe uluitoare după calificarea Franței în finală! 

play iconIntră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
emilou
emilou  •  11 Iulie 2018, 14:13

Imi pare rau ca nu s-a dat nici macar o reluare la o faza in careul Frantei in ultimele minute. Mi s-a parut hent la Griezmann dar nu pot fi sigur.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează