INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - ISLANDA 1-1

Argentinienii nu renunță la luptă după remiza cu Islanda: "Când nu ai noroc, plătești" + Aguero îl apără pe Messi: "E și el om, mai și ratează"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 18:19

Jucătorii Argentinei nu se dau bătuți după ce au remizat cu Islanda în debutul Campionatului Mondial din Rusia, scor 1-1. 

"Mondialul abia a început, e interzis să ne dăm bătuți. Știam că ne va fi greu în fața unui adversar care se apără cu toată echipa, am avut ocazii, dar nu a fost ziua noastră, iar când nu ai și noroc, plătești. Le-am oferit o ocazie și jumătate de gol, iar ei au profitat. Le mulțumim fanilor care au venit până în Rusia și îi rugăm să continue să ne susțină", a declarat Javier Mascherano.

Jorge Sampaoli, selecționerul Argentinei, l-a completat: "Abia a început acest turneu final, trebuie să avem forța pentru a înfrunta următorul adversar. Am jucat împotriva unei echipe bine organizate"

Sergio Aguero dă vina pe ghinion pentru pasul greșit: "În cele din urmă, important e că nu am pierdut. Se mai întâmplă să faci și astfel de meciuri, toate meciurile sunt grele la un Campionat Mondial, mai ales primul. Am jucat bine, dar uneori norocul nu e de partea noastră. Toți vor să câștige contra Argentinei. Islanda s-a aruncat în apărare, pentru islandezi e ca o victorie acest egal. Noi trebuie să privim înainte. Ne gândim deja la meciul contra Croației".

Messi e și el om, e normal să mai și rateze. Uneori, lucrurile se întâmplă cu un motiv. Trebuie să fim alături de Leo. A fost o zi proastă, dar Messi poate decide un meci în orice moment. Trebuie să rămânem alături de el. Sper să joace bine contra Croației  Sergio Aguero

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gtn5
gtn5  •  16 Iunie 2018, 20:05

messi e un ciudat,cand nu are chef sau cand zboara prea jos cocorii ingroapa echipa nu o ajuta,iar boul de antrenor sa joace fara higuain intregeste tabloul neputintei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează