INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  AUSTRALIA - PERU 0-2

Au făcut istorie! Ce înseamnă pentru Peru victoria cu 2-0 contra Australiei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 19:25

Peru s-a impus surprinzător în fața Australiei, 2-0, și a obținut prima victorie la acest turneu final. (Detalii aici)

Victoria sud-americanilor în fața Australiei este prima la un Campionat Mondial după 40 de ani. Precedentul succes a fost pe 11 iunie în 1978, 4-1 cu Iran, la turneul final din Argentina. De atunci, Peru a mai participat la CM 1982, unde a avut două egaluri și o înfrângere, și CM 2018.

Golul marcat de Andre Carrillo în minutul 18 al meciului cu Australia a fost marcat primul înscris de peruani la acest Mondial, fiind prima reușită după 36 de ani. Precedentul gol a fost în 1982, în Peru - Polonia 1-5. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  26 Iunie 2018, 20:42

Dar oare ce inseamna sa fii fecesebist si fan gigi, dar si sa impachetezi peste pentru aceasta hartie: "Ce înseamnă pentru Peru victoria cu 2-0 contra Australiei" si "Peru s-a impus surprinzător în fața Australiei, 2-1, și a obținut prima victorie la acest turneu final." Gigistilor, Peru a invins cu adevarat cu 2-0, dar va lasam in lumea voastra sa visati la golul de onoare australian.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează