INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  TRANSFER

"Câinii roșii" vechi sunt fani Messi și vor Argentina campioană mondială

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 13:36

Renașterea lui Messi și a Argentinei au dat speranțe nu doar sud-americanilor care vor să-l vadă pe Leo încoronat la Mondialul din Rusia, ci și fanilor din România ai "pumelor". Foștii fotbaliști dinamoviști sunt mari fani ai lui Messi și compania.

Dacă zilele trecute, Ionel Dănciulescu, Cătălin Munteanu și Ionuț Badea apreciau că Argentina își va reveni, făcând declarațiile după 0-3 cu Croația, acum a venit rândul altor foste glorii ale "câinilor" să creadă cu putere în albiceleste.

Claudiu Niculescu l-a vizitat pe Patrick Borcea în pub-ul familiei, Vibere, deschis recent în Crângași, și a urmărit calificarea Braziliei din grupa E împreună cu Florin Cernat și cu Daniel Florea. "Am iubit Dinamo și datorită lui Claudiu Niculescu, era și este fotbalistul meu preferat din toate timpurile", mărturisea Patrick într-un interviu în Gazeta Sporturilor.

Clau-gol vrea Argentina campioana lumii după ce de-abia a reușit să iasă din grupă, cu mari emoții. "Eu sunt fan Argentina de mulți ani și sper că a venit momentul. Echipa va crește de la meci la meci, veți vedea! Golgeter va ieși englezul Harry Kane", a declarat Niculescu.

Cernat a spus: "Eu sunt fan Messi pe viață și vreau să ia Argentina. Nu-mi place Ronaldo, nu cred că Portugalia va mai sta mult la Mondial". Iar Florea a mai adăugat pe lângă naționala "pumelor" două posibile candidate la marele trofeu: "Mi-au plăcut mult Belgia și Croația, cred că pot produce uriașe surprize în continuare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează