INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA

Cum îl descrie Gică Hagi pe Cristiano Ronaldo + ce echipă de la Mondial l-a dezamăgit

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 17:26

Gică Hagi a lăudat prestațiile lui Cristiano Ronaldo la Mondial, golgeterul actual al competiției cu 4 goluri, și crede că Argentina nu poate juca la fel de prost ca în meciul de debut cu Islanda, scor 1-1.

...despre performanța lui Ronaldo: "Meciul dintre Maroc și Portugalia a avut un ritm excelent, ambele au atacat. Cristiano e un golgeter acum, e nouar. După Pele, eu zic că el e cel mai bun 9 fals. Poate juca pe ambele poziții. Are de toate: cap, ambele picioare, lovituri libere, fizic impresionant. Este o bestie. Arată că e un profesionst", a declarat Hagi într-o conferință de presă.

...despre Argentina: "E clar că echipa campioană trebuie să rămână proaspătă până la final. Ești mai precaut la început, întotdeauna. Important e să nu pierzi. Messi a arătat că e și el om. Nu există fotbalist care să nu fi ratat penalty. Argentina însă m-a dezamăgit. Nu a jucat bine. Are potențial, dar încă nu l-a demonstrat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  21 Iunie 2018, 19:49

Cel mai bun jucator este salah.a demonstrat de ce e in stare.dupa cum alearga ati dai seama ca este mare de tot.si mai are si flaneaua cu maneci lungi care este trasa peste maini .este un mare faraon.sigur va fii transferat la real sau barsa ,dar eu cred ca sunt prea mici aceste cluburi pentru faraon

Vezi toate comentariile (1)
Comentează