INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  UCRAINA - TURCIA, 2 SEPTEMBRIE, 21:45

Cum vrea să-l bată Șevcenko pe "Il Luce" » Surpriza pregătită de selecționerul Ucrainei la debutul lui Lucescu pe banca Turciei

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2017 19:49

Mircea Lucescu va debuta pe banca Turciei chiar împotriva Ucrainei, țara în care a antrenat 12 ani la Șahtior, pe 2 septembrie. Și chiar la Harkov, orașul în care e refugiată fosta sa echipă, Șahtior!

Aseară, Andrei Șevcenko, omologul lui " Il Luce", a anunțat lotul Ucrainei pentru jocurile cu Turcia (2 septembrie) și Islanda (5 septembrie).

Și i-a pregătit o mică surpriză lui Lucescu: nu mai puțin de 12 fotbaliști din cei 23, mai bine de jumătate!, i-au fost elevi la Șahtior Donețk!

Dintre aceștia, 7 joacă încă pentru "mineri" (Andrei Piatov, Iaroslav Rakițki, Bogdan Butko, Ivan Ordeț, Serghei Krivțov, Taras Stepanenko, Viktor Kovalenko) iar 5 au plecat de la echipă (Eduard Sobol, Mikola Matvienko, Oleksandr Zincenko, Vladlen Iurcenko, Ruslan Malinovski).

În acest moment, Turcia, echipa lui Mircea Lucescu, este pe locul 3, la egalitate de puncte (11) cu Ucraina și la două de liderul Croația și locul 2, Islanda (13). Toate "naționalele" au câte 6 jocuri. Se califică locul 1, cele mai bune 8 locuri 2 merg la baraj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează