INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COREEA DE SUD - GERMANIA 2-0

Declarațiile fotbaliștilor Germaniei după rușinea cu Coreea de Sud: "N-am mai jucat bine din 2017, toamna" » Kahn nu-i iartă

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 19:16

Germania a dezamăgit crunt la Mondialul din Rusia. Nemții au pierdut și cu Coreea de Sud, 0-2, și au terminat pe ultimul loc în Grupa F. 

Mats Hummels, fundașul lui Bayern Munchen, a fost primul jucător din selecționata lui Joachim Low care a vorbit despre eliminarea istorică a echipei sale. 

"E greu de exprimat în cuvinte situația. Am crezut până la final, dar nu am reușit să înscriem. Am riscat totul. Am avut destule șanse, dar nu le-am exploatat. E un final foarte, foarte amar pentru noi și fanii noștri.

Aș fi putut înscrie în minutul 68. Trebuie să facem niște schimbări, dar nu vreau să discut acum despre asta. Ultimul meci convingător pe care l-am avut a fost în toamna lui 2017. Acum prea mult timp", a declarat Hummels. 

O reacție mult mai dură i-a aparținut fostului goalkeeper Oliver Kahn, care i-a criticat în termeni duri pe elevii lui Joachim Low. 

"Am sentimentul că tricoul naționalei cântărește prea mult pentu jucători. Nu am simțit în niciun meci că există o unitate în cadrul echipei. La mijloc, Toni Kroos a făcut greșeli, în apărare Hummels a avut și el momente de rătăcire, iar Werner nu s-a ridicat la înălțimea momentului", a spus Oliver Kahn.

"E unul dintre cele mai grele momente din cariera mea și cred că e valabil și pentru colegii mei. Am zis înainte de turneu că suntem campioni mondiali și trebuie să ne respectăm blazonul, dar când joci așa și ieși încă din grupe trebuie să-ți asumi responsabilitatea. Eu sunt primul care face asta, se va vorbi urât de noi și va trebui să trăim cu asta"
Sami Khedira

Vezi și: 

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  27 Iunie 2018, 23:03

Mai bagati emigranti în echipa si o sa ajungeti sa nu va mai calificați. Nemulțumiții babei merchel

Vezi toate comentariile (1)
Comentează