INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SUEDIA - COREEA DE SUD, MÂINE, 15:00, TVR 1, GSP.RO

Diabolic! Antrenorul Coreei de Sud a găsit un mod incredibil de a-și păcăli adversarii: 4 vedete, 15 numere, 5 sisteme!

Shin Tae-yong, selecționerul Coreei de Sud // FOTO: Reuters
Shin Tae-yong, selecționerul Coreei de Sud // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2018 11:57

Suedia și Coreea de Sud vor juca luni, de la ora 15:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TVR 1.

Sud-coreenii au apelat la diverse trucuri pentru a-i induce în eroare pe spionii altor echipe. În amicale, jucătorii lor-cheie au schimbat frecvent numerele de pe tricou, iar selecționerul, aproape mereu, așezarea.

Majoritatea echipelor apelează la mici trucuri înaintea unui meci, pentru a-i pune pe picior greșit pe spionii adversarului. Dar, potrivit cotidianului suedez Aftonbladet, sud-coreenii excelează la acest capitol. Selecționerul lor, Shin Tae-Yong, a reușit să-i bage în ceață până și pe jurnaliștii asiatici! În cele șase amicale pre-Mondial, a folosit nu mai puțin de 5 sisteme de joc! "Nu mai înțelegi absolut nimic", a recunoscut Lasse Jacobsson, omul care a radiografiat naționala Coreei de Sud pentru antrenorul Suediei, Janne Andersson.

Dar cel mai diabolic truc e cel cu numărul de pe tricou. "N-am văzut așa ceva la niciuna dintre celelalte reprezentative calificate la Mondialul din Rusia", a admis Jacobsson. La aproape fiecare amical disputat, vedetele echipei au purtat alt număr.

Son Heung-Min, omul de gol al lui Tottenham, a jucat cu 7, 19, 13 și 11. Iar căpitanul Ki Sung-Yeung, de la Swansea, cu 22, 24, 4 și 16. "Dacă-i punem la socoteală și pe așii ofensivei, Hwang Hee-Chan și Lee Jae-Sung, se fac 15 numere diferite!", exclamă Aftonbladet.

Ce n-au luat în calcul sud-coreenii e că Lasse Jacobsson îi studiază de foarte multă vreme. Și a învățat să-i recunoască "după figură și după felul în care se mișcă pe teren. De ce fac chestia cu numerele? Nu știu. Dar pentru mine a fost, într-adevăr, o provocare". 


"Toți au câte un truc. Însă Shin Tae-Yong a mers prea departe. Devine depresiv când pierde, când are accidentați sau vedetele nu sunt în formă"
Jurnalist sud-coreean, în Aftonbladet

"Eu nu m-am gândit să trimit spioni în cantonamentul Suediei. Dar am auzit că e ușor de intrat, așa că cine vrea să ne trimită fotografii sau filme de la antrenament îl invit s-o facă"
Shin Tae-Yong, selecționer Coreea de Sud

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează