INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUSIA - ARABIA SAUDITĂ 5-0

Doi români au fost pe teren la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Rusia

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 14 iunie 2018 20:21

Sub privirile brazilianului Ronaldo, ale lui Casillas și fanilor îmbrăcați în Ivan cel Groaznic, rușii au spart șampania unei luni pline de fotbal, după victoria în fața Arabiei Saudite, scor 5-0.

În anii '90 și la începutul secolului XXI, copiii din Rusia se dădeau în vânt după Diskoteka Avaria. Casetofoanele ieșeau din uz pe "Disko superstar", "Pei pivo" și "Novogodnaia", iar teneșii se rupeau pe "Opa, Opa, Amerika, Evropa!".
"Se mișcă întregul Glob în ritmul hip-hopului rusesc", se traducea cea mai cunoscută piesă a așilor disco din Ivanovo, lângă Moscova.

Asta s-a auzit și aseară, nu pe casetofoane, ci înainte ca întregul Glob să fie ațintit din alt motiv către Rusia. Fotbalul.

Vezi și: VIDEO + FOTO Rusia începe PERFECT Mondialul! 5 reușite încântătoare în duelul cu Arabia Saudită

Iker și Ronaldo, MVP-uri

Iar muzica pe care nici măcar YouTube-ul nu și-o aduce aminte fără fâșâieli a fost îmbunătățită cu un miniconcert Robbie Williams și vocea minunată a Aidei Garifullina, starul și soprana care au deschis festivitatea de deschidere.
Williams a avut și un mesaj ascuns: un deget mijlociu arătat în mijlocul concertului. Pentru cine?

Iker Casillas, campion mondial în 2010, a desigilat trofeul în văzul a 80.000 de spectatori prezenți pe Lujniki. Iar Ronaldo, dublu câștigător al trofeului suprem, 1994 și 2002, cel mai bun om al finalei de acum 16 ani, a adus mingea oficială!
Pentru ca totul să înceapă pe ritm de "Live it up", imnul oficial al Cupei. O trăire ce va ține 30 de zile și va atinge apogeul pe 14 iulie.

Doi copii români, pe gazon

Nu ne calificăm de 20 de ani la Campionatul Mondial, în Qatar 2022 se vor împlini chiar 24, așa că ocaziile să fim reprezentați la turneul final global sunt rare. Sasha Pavel, 8 ani, și Denis Matei, 10 ani, au fost cei doi micuți din țară care au ieșit la braț cu fotbaliștii la deschiderea de ieri.

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
sorindrag
sorindrag  •  15 Iunie 2018, 09:23

ce articol de tot ***! mai baieti, voi scrieti ca sa scrieti ceva acolo, cam ce am vazut noi la tv! mai cititi si voi presa straina de specialitate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2113447668927513
Trei Intr-o Misiune  •  15 Iunie 2018, 07:20
Postat de Td Sandu pe 14 Iunie 2018, 22:16

Ce mizerie de meci...

Ascultai, ascultai!Hai,recunoaște! Ce-ți mai plac tovariski, *** trist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  15 Iunie 2018, 03:43

Sa dau cateva exemple din acea perioada care imi vin in minte: Na-na, Splin, Ivanuski int., Ruki Vverh, A-studio, Litsey, Ddt, Lyube, Glukoza, Via Gra .Totusi hai sa dam credit expertilor Gsp, in Rusia anilor '90 si inceputului de mileniu adolescentii asculau doar Diskoteka Avaria(copiii ascultau probabil altceva).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează