INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - ISLANDA 1-1

Eroul Islandei din meciul cu Argentina nu e doar fotbalist :) » "Cosmarul" lui Messi e regizor și are deja câteva realizări în domeniu

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 19:36

Hannes Halldorsson, portarul de 34 de ani care l-a blocat pe Lionel Messi are o poveste de viață deosebită. Goalkeeperul lui Randers a făcut meciul vieții contra Argentinei, remizând 1-1.

Portaul Islandei care i-a apărat un penalty lui Messi este realizator de filme documentare. A uitat totul pentru un moment, chiar dacă avea în față un fotbalist fantastic, de cinci o câștigător al Balonului de Aur.

Regizorul a devenit erou național în Islanda, o țară micuță, care e gata să uimească lumea, la doi ani după ce a făcut un European incredibil.

Hannes Halldorsson a regizat chiar și videoclipul Islandei de la Eurovision 2012 și a promis că va face un documentar despre experiența de la Euro 2016.

Plecat cu echipa națională la Mondiale, goalkeeperul are postul asigurat, pentru că firma SagaFilm, acolo unde este angajat, i-a promis că nu-l va da afară indiferent cât va lipsi. 

"Mi-am făcut temele, știam că se poate întâmpla să avem un penalty împotrivă. L-am studiat pe Messi, am încercat să intru în mintea lui, am bănuit că poate șuta în dreapta. E un vis devenit realitate să apăr un penalty în fața celui mai bun fotbalist, e un moment special" Hannes Halldorsson

Acesta este canalul de Youtube al portarului!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează