INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  IRAN - SPANIA 0-1

Explicațiile noului selecționer al Spaniei după meciul slab cu Iran + ce a spus eroul Diego Costa

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 23:13

Spania a învins-o la limită pe Iran, 1-0, și e la un pas de calificarea în optimi. Ibericii nu au strălucit însă în meciul din această seară, iar noul selecționer Fernando Hierro a încercat să găsească explicații pentru evoluția sub așteptări a echipei sale.

"A fost un meci cum ne așteptam, foarte greu. Am jucat foarte bine în prima repriză, dar au fost multe întreruperi apoi. În partea a doua am jucat mai bine, am ținut mai mult de minge. Apoi, am jucat foarte foarte bine în primele 15-20 de minute din repriza secundă. Am marcat și am reușit să nu primim gol, deși nu e ușor să gestionezi un rezultat de 1-0. 

Nu ne-a surprins cu nimic echipa Iranului, dar știam că e o echipă puternică. Un campionat mondial e dificil pentru toată lumea, nimeni nu-ți face viața ușoară, toată lumea dă maximum. Am întâlnit o echipă puternică, cu un antrenor mare, care lucrează împreună de 7 ani și știam că nu vom avea viață ușoară. Le mulțumesc băieților, care au făcut un sacrificiu uriaș, sunt foarte mândru de ei", a declarat selecționerul Hierro la finalul meciului. 

"Am avut puțin noroc la gol. Meciul a fost foarte dificil, pentru că ei s-au apărat foarte bine. Era un meci în care trebuia să avem răbdare și să găsim exact momentul în care să marcăm. Cu Portugalia am făcut un meci foarte bun și azi era dificil să-l repetăm. Mai ales că în prima parte am pierdut timpul degeaba. Important e să trecem peste și să continuăm așa"
Diego Costa, marcatorul unicului gol al meciului

3 goluri
are Diego Costa în primele două meciuri de la Mondial, fiind al treilea spaniol care reușește asta, după Michel (1990) și Fernando Torres (2006)

Clasament Grupa B

1.  Spania 4p (2 meciuri)
2. Portugalia 4p (2 meciuri)
3. Iran 3p (2 meciuri)
4. Maroc 0p (2 meciuri)

Vezi aici cronica partidei Iran - Spania 0-1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  21 Iunie 2018, 13:42
Postat de Marian Radu pe 21 Iunie 2018, 08:06

Antrenor/selectioner de doi bani... prea multi jucatori de la real Madrid...

Stai linistit ca si cu fostul antrenor au fost praf in meciurile dinainte de CM...au jucat amical cu Tunisia si in prima repriza nu au avut nici macar un sut pe poarta, abia au castigat cu 1-0 chinuit...au facut egal si cu Elvetia in Spania...formula de joc nu este buna, tot insista cu 4-2-3-1 si nu joaca nimic...cand au jucat 4-3-3 au batut Argentina cu 6-1 si apoi au revenit iar la tactica asta 4-2-3-1 si nu joaca absolut nimic, doar intamplare! Cum dau de o echipa cu nume o sa fie eliminati de la CM la cat de slab joaca...

705579789543629
Marian Radu  •  21 Iunie 2018, 08:06

Antrenor/selectioner de doi bani... prea multi jucatori de la real Madrid...

1225025800847882
Cornel Ilioi  •  21 Iunie 2018, 01:35

Portugalia are un cartonas galben in plus...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează