INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - PERU 1-0

Fotbaliștii Franței, cuceriți de fanii peruani: "Incredibil! Parcă am fi jucat la ei acasă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 20:35

Didier Deschamps (49 de ani), antrenorul naționalei Franței, își felicită jucătorii după victoria cu Peru, 1-0, și calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial (vezi detalii). 

"Am suferit în repriza secundă. Am avut probleme pe faza de construcție, iar când recuperam mingea aveam dificultăți în a o păstra. Nici pentru Peru nu a fost ușor. Am obținut a 2-a victorie și ne-am calificat. Ăsta a fost scopul nostru. Jucătorii trebuie să fie mulțumiți.

Locul 1 rămâne obiectivul pentru ultimul meci, dar nu o să fie un capăt de lume dacă nu terminăm grupa cu 3 victorii", a declarat Deschamps conform L'Equipe. 

Fanii din Peru, mai numeroși și mai gălăgioși decât francezii, l-au cucerit pe Blaise Matuidi. 

"Este o satisfacție imensă. Nu am jucat la potențialul nostru maxim azi, dar importante sunt cele 3 puncte. Am ratat câteva ocazii bune în prima repriză.

Peruanii au o echipă foarte bună. Au fost împinși de la spate de un public incredibil. Parcă am fi jucat la ei acasă. Îmi pare rău pentru eliminarea lor. Au prestat un fotbal frumos la acest Mondial", a spus și Blaise Matuidi.

"Intenția noastră la acest Mondial a fost să venim și să jucăm fotbal. Nu am ce să le reproșez fotbaliștilor mei. Ne doare eliminarea și faptul că nu am avut șansa de a le oferi fanilor un turneu mai bun. Vom face totul pentru ca în ultimul meci să se poată bucura măcar la un gol" Ricardo Gareca, selecționer Peru

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează