INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUSIA - CROAȚIA

GALERIE FOTO Vulturul Akinfeev! Grădina zoologică din Moscova a botezat o pasăre cu numele eroului rus din meciul cu Spania

La ultima lovitură a lui Aspas, Akinfeev parcă a avut o aripă în loc de picior
Vulturul de stepă cu nume de portar, de la grădina zoologică din Moscova // FOTO: Reuters +1   FOTO
La ultima lovitură a lui Aspas, Akinfeev parcă a avut o aripă în loc de picior Vulturul de stepă cu nume de portar, de la grădina zoologică din Moscova // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2018 10:44

Igor Akinfeev a devenit erou în Rusia, după minunile făcute împotriva Spaniei în "optimi", în partida câștigată cu 4-3 la penalty-uri. Până și la grădina zoologică din Moscova au ajuns performanțele sale, astfel că noua atracție pentru vizitatori este vulturul de stepă botezat cu numele portarului lui Stanislav Cercesov!

În vârstă de o lună, pasărea are aceeași privire de gheață și reflexe extrem de rapide, la fel cum s-a descurcat Akinfeev la șuturile lui Iniesta, Rodrigo, Koke și Aspas.


*FOTO: Reuters

Plonjează de la înălțime

Micul vultur și-a schimbat deja penajul și în câteva săptămâni va putea să-și vâneze singur hrana și să fie admirat de turiști în afara cuibului.

Specia, care trăiește în stepă și zonele semideșertice din estul Caucaziei până în Transbaikalia, e recunoscută pentru abilitatea de a-și ataca prada plonjând de la mari înălțimi și este protejată de stat.

La zoo din Moscova există 15 exemplare, dintre care 6, inclusiv Igor, pot fi admirate în noul habitat de lângă zona rezervată urșilor polari. Vulturul-fotbalist își va primi placheta cu numele la finele CM.

5 milioane de turiști
au vizitat până în "sferturi" orașele în care au fost ori sunt programate partidele de la CM 2018, dintre care 3,9 milioane sunt din afara Rusiei

Vezi și:  RUSIA - CROAȚIA // 13 jucători importanți sunt în mare pericol în sfertul de sâmbătă

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

calendar06.07
calendar17:00 Uruguay - Franța
calendar21:00 Brazilia - Belgia

calendar07.07
calendar17:00 Suedia - Anglia
calendar 21:00 Rusia - Croația

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează