INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA- SPANIA 2-2

Hațegan i-a scos din minți pe spanioli: "Hal de arbitru"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 17:38

Ovidiu Hațegan a fost criticat de presa din Spania după meciul amical Anglia- Spania 2-2, disputat aseară. Centralul român e acuzat că nu a acordat două cartonașe roșii englezilor.

"Vă garantez că înainte de meci nu m-am uitat de unde este arbitrul. M-am văzut obligat să-l caut după cinci minute, când a trecut cu vederea faultul dur al lui Vardy asupra lui Azpilicueta. O lovitură urâtă, absurdă şi de mare risc. Din fericire nu a fost nimic grav, dar a fost iritant să-l vezi pe românul Ovidiu Alin Haţegan că a ridicat mâinile şi nu i-a făcut nimic atacantului de la Leicester",  a scris ziaristul celor de la AS, Tomas Roncero. 

Tot Roncero l-a criticat pe Hațegan și în timpul jocului, postând pe Twitter un comentariu vehement la adresa arbitrului român:  "Vardy a avut o intrare criminală la Azpilicueta. Era roşu direct şi nu a dat nici galben. Hal de arbitru."

Ovidiu Hațegan ( 36 ani) a fost singurul arbitru central român prezent la EURO 2016. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
blatistu49
blatistu49  •  17 Noiembrie 2016, 09:31

promovat *** pe filiera VASARAS ptr banii luati de la frf golanul e de DNA ptr viciere de rezultate si trimiti in Europa ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  17 Noiembrie 2016, 09:27

e un escroc pe fiera VASARAS promovat *** dupa ce le face praf blaturile in Mizeriada *** acest mascarici

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

107487296349251
Mihai Ducu  •  17 Noiembrie 2016, 08:45

Din articol inteleg ca primul cartonas rosu il merita Vardy,iar pe al doikea tot ...Vardy!!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează