INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ȚARA GALILOR - SERBIA 1-1

I-a zdrobit nasul! Un jucător sârb a fost lovit cu brutalitate, dar adversarul său nu a încasat nici măcar un galben

Dusan Tadici, cu fața plină de sânge // FOTO Guliver/GettyImages
Dusan Tadici, cu fața plină de sânge // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 00:00

Sârbul Tadici a fost lovit cu gheata în figură de Taylor, la 1-0 pentru galezi, dar arbitrul nu i-a dat nici ”galben” britanicului.

În 12 meciuri directe, galezii nu i-au învins niciodată pe sârbi, având 8 înfrângeri. Ar fi putut să câștige sâmbătă. La 1-0, în minutul 85, Bale a șutat în bară. Pe contraatac, oaspeții au egalat, Mitrovici reluând în plasă cu capul, din 8 metri. Și a fost 1-1.

Totuși, insularii ar fi putut și pierde în acest week-end. Șansa lor, arbitrul spaniol Undiano Mallenco. În minutul 35, după ce Bale deschisese scorul, Taylor a încercat să-l deposedeze din spate pe Tadici, dar sârbul a împins mingea cu capul. Iar fundașul galez l-a izbit cu bocancul în plină figură. O lovitură dură, care i-a rupt nasul sârbului și l-a umplut de sânge.

"Centralul" n-a avut nicio reacție. Parcă era un fault banal și nu l-a avertizat pe Taylor. Eliminare? Nici nu s-a gândit! I-a dat " galben" lui Bale, care protesta, acuzându-l pe Tadici că simulează. Dar playmakerul lui Southampton de-abia mai respira. Și-a revenit însă. Și a rezistat până la final.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează