INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  AFICA DE SUD

Ieșire necontrolată a selecționerului Africii de Sud » A sărit să-l bată pe președintele Federației!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tudor GecuiJURNALISPORT - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 11:44

Selecționerul Africii de Sud, Ephraim "Shakes" Mashaba, a recurs la un gest șocant după victoria scor 2-1 obținută sâmbătă pe stadionul Peter Mokaba în fața Senegalului în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2018.

Acesta a întârziat aproape o oră la conferința de presă unde, odată ajuns, l-a insultat pe președintele Federației Sud Africane de Fotbal, Danny Jordaan, și a sărit chiar să-l bată.

Reacția oficialilor nu s-a lăsat așteptată. Aceștia au anunțat într-un comunicat de presă că antrenorul selecționatei "Bafana Bafana" nu va face deplasarea în Mozambic împreună cu restul lotului.

"Cu părere de rău anunțăm că Federația s-a văzut nevoită să aplice anumite măsuri disciplinare în cazul antrenorului principal, Ephraim Mashaba, după incidentele regretabile care au avut loc pe stadionul Peter Mokaba, sâmbătă, 12 noiembrie 2016. Așa cum v-am obișnuit, datorită respectului pentru antrenorul nostru și pentru Federație, dar și din cauza naturii legale sensibile a subiectului, nu vom răspunde altor întrebări venite din partea presei. Selecționerul ne-a rugat, însă, să transmitem sincere păreri de rău Federației și, mai cu seamă, președintelui acesteia" se arată în comunicat

Se pare că tensiunile din staff-ul echipei naționale a Africii de Sud sunt mai vechi. Întrebat ce simte pentru victoria de sâmbătă, Mashaba a răspuns: "Ce pot să simt? Este o a doua șansă la viață, dacă nu aș fi obținut victoria, aș fi fost demis".

În lipsa antrenorului principal, pentru pregătirea amicalului împotriva selecționatei statului Mozambic, responsabil va fi secundul acestuia, Owen da Gama.

surse: heraldlive.co.za, espnfc.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează