INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GRUPA D / ARGENTINA - ISLANDA (SÂMBĂTĂ, 16:00, TVR1 ȘI LIVETEXT GSP.RO)

Își asigură spatele » Argentina lui Sampaoli, extrem de precaută înaintea meciului cu Islanda!

Jorge Sampaoli
(foto: Guliver/Getty Images)
Jorge Sampaoli (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 15 iunie 2018 10:42

Jorge Sampaoli a acordat o atenție sporită la ultimele antrenamente defensivei, pentru a stopa contraatacturile islandezilor și a evita loviturile libere, favorabile jocului aerian al rivalilor.

Islanda a fost surpriza frumoasă de la Euro 2016 și debutanta la Mondiale trebuie luată foarte în serios de argentinieni. Tocmai de aceea, Sampaoli s-a ocupat de toate detaliile, asigurându-și în primul rând spatele. Selecționerul și-a studiat adversarii, încercând să le neutralizeze atuurile. În consecință, a închis ultimele ședinte, izolându-se de fani și de presă în buncărul de la Bronnitsy.

Fără faulturi

Argentinienii și-au stabilit cvartetul defensiv, cu o linie Salvio, Otamendi, Rojo și Tagliafico, în fața portarului Caballero, care a exersat schemele și poziționarea necesară stopării contraatacurilor islandeze. Li s-a recomandat și închizătorilor Biglia și Mascherano să evite să faulteze și să le dăruiască insularilor lovituri libere periculoase, știindu-le abilitatea la jocul aerian în fazele fixe. 

Neînvinși cu polonezul

Islandezii au un talisman pentru debutul la Mondiale. Au câștigat mereu cu Szymon Marciniak la centru! Polonezul i-a fluierat la 3-0 "afară" cu Turcia lui Mircea Lucescu, în ultimele preliminarii, și la victoria contra Austriei (2-1), din calificările pentru Euro 2016. Marciniak nu a oficiat niciodată la un joc al Argentinei. 

Zanetti îi vede campioni

Javier Zanetti e foarte optimist și consideră echipa lui Messi ca o candidată la titlu. "Favorita mea e Argentina. Știu că e greu, pentru există și alte echipe, ca Spania, Germania și Brazilia, care vin cu pretenția de a triumfa în Rusia. Mereu primul meci la Mondiale este cel mai complicat și va conta mult pentru imaginea lăsată. Toți avem mari așteptări", a declarat fostul mare internațional. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
badeadorian
badeadorian  •  15 Iunie 2018, 11:53
Postat de capca1 pe 15 Iunie 2018, 11:06

Da, dacă o echipă de talia Argentinei are emoții cu islandezii, atunci, mai bine, să nu se prezinte ! Ce naiba, islandezii se vor remarca prin frumusețea fetelor din galerie, cel puțin în acest meci !

Fotbalul nu mai este la nivelul anului 1978 . Islanda este o echipa dificila , si nu este Arabia Saudita . Argentina o sa castige dar o sa aiba un meci de munca nu de antrenament !!

maxp
maxp  •  15 Iunie 2018, 11:20

Eu nu pot decat sa evidentiez dibacia gazetarilor GSP. Deci baietii aia s-au bacat efectiv intr-un "BUNCAR", sa scape de orice ochi le-ar putea fura din schemele, formula de start, antrenamente, strategie pe care le pregatesc pentru acest meci si totusi in acest articol ni se prezinta exact ce pregatesc. Formidabil, nu pot decat sa transmit sincere felicitari!

capca1
capca1  •  15 Iunie 2018, 11:06

Da, dacă o echipă de talia Argentinei are emoții cu islandezii, atunci, mai bine, să nu se prezinte ! Ce naiba, islandezii se vor remarca prin frumusețea fetelor din galerie, cel puțin în acest meci !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează