INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  AUSTRALIA

Legenda continuă! A prins Mondialul la aproape 39 de ani » Încearcă să înscrie la al 4-lea turneu final!

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 03 iunie 2018 11:45

Tim Cahill, golgeterul all-time al naționalei ”cangurilor”, nu mai are contract cu Millwall, dar încearcă să înscrie la al 4-lea turneu final.

Australienii au avut inițial un lot de 32 de jucători. Selecționerul, olandezul Bert van Marwijk, a renunțat la 6 "canguri", dar l-a păstrat pe Tim Cahill. Sâmbătă, a anunțat grupul final de 23 care va ataca Mondialul din Rusia. Și Tim este printre ei.

La 38 de ani și jumătate, Cahill e o legendă în țara lui. Este golgeterul all-time al naționalei galben-verde, e australianul cu cele mai multe reușite la CM și e unicul care a înscris la trei turnee finale. Atacantul de 1,78 m încearcă o mare performanță. Să joace și să puncteze la al 4-lea Mondial. În istorie, numai trei jucători au marcat în 4 ediții de CM: Pelé, Perla Neagră a Braziliei, și nemții Seeler și Klose.

Tim și-a început cariera în urmă cu două decenii, la Millwall. Și tot la Millwall a vrut să o încheie. În ianuarie, s-a întors pe The Den după 14 ani. A mai jucat 10 meciuri în Championship, a fost aplaudat în picioare de pătimașii fani ai "leilor" și e gata de ultimul Mondial. Nu mai are club, dar are naționala Australiei.

50 de goluri
a marcat Tim Cahill în 105 meciuri pentru naționala Australiei

5 goluri
a înscris atacantul australian în 3 ediții de Campionat Mondial

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează