CM 2018    •   GRUPA B / PORTUGALIA - SPANIA, VINERI, 21:00, TVR, LIVETEXT GSP.RO

Lusitanii s-au bucurat de demiterea lui Lopetegui: ”E bomba Mondialului!” » VIDEO Ronaldo a oprit autocarul pentru un copil

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Articol de — Aurelian Botezatu Joi, 14 Iunie

Fernando Santos și elevii săi cred că adversarii au făcut o gafă imensă cu așa puține zile înaintea derby-ului iberic."Portughezii au celebrat demiterea lui Julen Lopetegui de parcă Portugalia i-ar fi înscris un gol Spaniei", a comentat azi cotidianul madrilen AS reacția adversarilor de mâine la "Bomba Mondialului", cum au numit-o ziarele lusitane.

La centrul de presă, "unii jurnaliștii portughezi s-au îmbrățișat la aflarea veștii" și au comentat: "Lopetegui a ales momentul cel mai nepotrivit să anunțe acordul cu Real, iar președintele Federației spaniole, Luis Rubiales, a făcut o mare gafă destituindu-l cu așa puțin timp înaintea startului la turneul final".

Un editorialist al cotidianului Record consideră că "șocul" intervenit miercuri în tabăra adversarilor de mâine "atenuează mult din scandalul care a marcat în ultimele zile atmosfera din lotul nostru". Este vorba despre conflictul dintre patru internaționali, Rui Patricio, William Carvalho, Bruno Fernandes și Gelson Martins cu președintele lui Sporting, Bruno de Carvalho, diferend în urma căruia și-au reziliat unilateral contractele.

Lopetegui a fost înlocuit pe perioada Mondialului cu Fernando Hierro (Detalii AICI).

350.000 €au portughezii primă pentru câștigarea Mondialului din Rusia

A oprit autocarul pentru un copil

După un antrenament al lusitanilor, un copil a început să plângă văzând că autocarul naționalei se îndepărta și el a ratat momentul de a face o poză cu idolul său, Ronaldo. Noroc că atacantul Realului l-a văzut pe geam, i-a spus șoferului să oprească și s-a dus la el, oferindu-i ceea ce-și dorea.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase