INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - BELGIA, VINERI, 21:00, TVR 1, GSP.RO

Neymar îl urmează pe Alibec și schimbă regulile în vestiarul Braziliei: felul incredibil prin care serbează golurile marcate

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 11:52

Brazilienii nu mai dansează samba după goluri, ci au schimbat ”schema” la inițiativa lui Neymar. Ei mimează gestul făcut după lansarea grenadei, arma neletală din Counter-Strike, favoritul lui Ney.

Neymar nu are banderola de căpitan, dar rămâne liderul Braziliei. Acuzat că face circ pe teren, exagerând constant cu simulările, golgeterul Selecao dictează mai nou și bucuria colegilor după goluri. I-a convins pe Willian, Gabriel Jesús, Coutinho, Casemiro și pe Paulinho să renunțe la samba tradițională pentru ceva care seamănă a figură de dans, dar nu e.

"Flashbang" provine din videojocul preferat al atacantului lui PSG și e un gest al protejării capului după lansarea unei grenade, armă neletală în Counter-Strike: Global Offensive.

Ideea din avion

De altfel, în afara ascultării muzicii, căruia i-a rămas fidel doar Dani Alves (absent la acest CM), CS:GO este modul preferat în care brazilienii își petrec timpul liber în Rusia. S-au împărțit în două echipe, Furia eSports contra Yeah!. După calificarea în "sferturi", au intrat imediat pe rețelele de socializare la vestiar să vadă cum au primit fanii noua celebrare a reușitelor și să discute online, întârziind la interviurile din zona mixtă! Ideea i-a venit lui Neymar în zborul spre Samara, înaintea meciului cu Mexic, și grupul său de amici a aprobat-o pe loc.

CS:GO, pasiune comună

Denis Alibec se relaxează jucând CS atunci când timpul îi permite și recunoaște că uneori pierde destul de mult timp jucându-se. Crede că jocurile pe calculator vor fi acceptate și în România ca sport în viitorul apropiat. 

alibec

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

calendar06.07
calendar17:00 Uruguay - Franța
calendar21:00 Brazilia - Belgia

calendar07.07
calendar17:00 Suedia - Anglia
calendar 21:00 Rusia - Croația

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
roadghost
roadghost  •  04 Iulie 2018, 14:40

Mda, astfel de "articole" umplu zi de zi paginile gsp...timp in care marele Tolontan ne vorbeste ritos de "cultura jurnalistica a gsp", standarde de profesionalism, integritate, etc..te umfla rasu', nici nu mai imi dau seama daca incearca sa ne duca de nas pe noi sau pe ei insisi...gretosi si ipocriti

1119751238092170
Radu Thor  •  04 Iulie 2018, 14:35

Ce sa zic, stie Neymar de *** de Alibec. *** cu titlurile voaste *** si va mai mirati cand ajungeti muritori de foame.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  04 Iulie 2018, 14:18

Tralala

Vezi toate comentariile (5)
Comentează