INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DECIZIE

Ordin de ultim moment de la FIFA: "Mai puține cadre sexy cu fane la Mondial" » Explicația din spatele unei decizii bizare

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 12:20

FIFA a anunțat că pe perioada acestui Mondial s-au înregistrat mai multe atacuri sexiste decât cu tentă rasistă.

Șeful departamentului pentru responsabilități sociale, Federico Addiechi, a precizat că au avut loc câteva situații în care reporterele au fost molestate de fani și, în consecință, a dat ordin pentru reducerea cadrelor în direct cu suportere sexy !

"Decizia e o evoluție normală, iar față de turneul predecent am consemnat o îmbunătățire a transmisiilor partidelor", a explicat funcționarul FIFA, potrivit Corriere dello Sport. 

Vezi și: 

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
10153836040333310
Blonder DC  •  14 Iulie 2018, 09:23

Baieti,nu va e clar de ce fac treaba asta? Urmeaza campionatul mondial din Quatar,unde vor fi probleme cu fetiscane frumoase si sumar imbracate,asa ca,incetisor incetisor,FIFA incearca sa va obisnuiasca cu ideea,ca peste 4 ani ,la urmatorul campionat,sa nu care cumva sa vi se para o supriza ca nu mai vedeti imagini cu fete focoase la tv in timpul meciurilor.

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  14 Iulie 2018, 04:10

E miscarea feminista in actiune! Masoneria a inceput sa primeasca femei in randul ei ! De aici vine ! Occidentul prosteste in fata tot ce misca cu "democratia" ! Democratia e un non sens! Poporul nu a condus si nu va conduce nimic , niciodata! Elita conducatoare are decizia, banul, mass media, justitia , politia , armata, toate parghiile cu care tin bocancul pe gatul prostului de rand ! Si care se crede liber si democrat! Slaviti occidentul copii, slaviti-l, ca ne-o trage zi de zi !!!

liviuemil
liviuemil  •  14 Iulie 2018, 00:48

Cind isi baga putin coada .....!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează