INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  NIGERIA - ARGENTINA 1-2

Prima reacție a selecționerului Sampaoli după calificarea dramatică a Argentinei: "Împărtășim alături de Messi acest vis!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 00:16

Argentina s-a calificat cu emoții în optimile CM 2018, după ce s-a impus cu 2-1 în fața Nigeriei, golul victoriei fiind marcat în minutul 87 de Marcos Rojo. (Detalii și video aici). 

Selecționerul Jorge Sampaoli, extrem de contestat după primele două meciuri ale grupei, 1-1 cu Islanda și 0-3 cu Croația,  a oferit o primă reacție după victoria izbăvitoare a echipei sale. 

"Jucătorii au jucat cu inima și cu multă dăruire în acest moment dificil. Asta ne va întări șansele în viitor. Cel mai important lucru din acest meci a fost curajul arătat de jucători. Publicul trebuie să fie recunoscutor, deoarece jucătorii au simțit euforia și bucuria de a fi la națională.

Alături de Leo Messi împărtășim visul de a face ceva notabil la Mondial. Vom juca cu Franța, care e o candidată serioasă la trofeu, cu siguranță va fi un meci solicitant", a declarat Sampaoli la finalul meciului.

Vezi și:  FOTO + VIDEO ȘOCANT! Imagini INCREDIBILE cu Maradona în prim-plan! A fost cărat pe brațe la finalul victoriei Argentinei!

Clasament final Grupa D

1. Croația 3 meciuri, 9 puncte
2.  Argentina 3 m, 4 p
3. Nigeria 3 m, 3p
4. Islanda 3 m, 1 p
 

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
supereduardo10
supereduardo10  •  27 Iunie 2018, 09:07

bahh ce hal de antrenor... doar Piti e mai slab ca asta :)))

joschilotii
joschilotii  •  27 Iunie 2018, 01:19

Cred ca-i la radacina roman, cand isi arata mainile alea tatuate si injura si gesticuleaza, in fine...n-am vazut antrenor mai praf ca asta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează