INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAȚIA - ANGLIA, MIERCURI, 21:00, TVR 1, GSP

Sar scântei în Croația - Anglia? Derapaj la un duel Alli - Modric: "Eșt un mic homo"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 10 iulie 2018 12:03

Croația și Anglia se vor duela miercuri, de la ora 21:00, în semifinalele Campionatului Mondial. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Englezul Dele Alli și croatul Luka Modric vor fi adversari direcți, iar  Dele Alli și-a amintit un episod din vara lui 2015. De-abia se transferase la Tottenham de la Milton Keynes Dons. În timpul unui amical împotriva lui Real, i-a strecurat mingea printre picioare lui Modric. "Ești un mic homo", a strigat croatul spre el.

"Știu că a zis ceva atunci, dar mai știu că toți cei care au jucat alături de el la Tottenham mi-au spus că e nu doar un fotbalist extraordinar, ci și o persoană incredibilă", spune acum Alli. "N-am uitat nici «urechile» lui Modrici. Mi-ar plăcea să le repet și acum".

"Modric e un motiv de îngrijorare pentru oricine joacă împotriva lui. Dacă nu-i ești adversar, e un fotbalist de clasă mondială, de care te bucuri întotdeauna privindu-l" Dele Alli, mijlocaș Anglia

Citește și: Aproape sigur, după acest Mondial, Ronaldo și Messi vor pierde Balonul de Aur » Cine e marele favorit

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
rupert
rupert  •  10 Iulie 2018, 22:03

@puigdemont Nu o fi Modric un tip sexy, dar tu esti foarte "dastept" alegandu-ti "nickname"-ul dupa numele unui infractor las care a aruncat in criza o tara intreaga si apoi a spalat rusinos putina in timp ce colegii sai de prostii au infundat puscariile spaniole!

lionforever
lionforever  •  10 Iulie 2018, 16:38

Halal articol, ziarist adevarat nu gluma.

submarina
submarina  •  10 Iulie 2018, 13:59

De data asta Anglia.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează