INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA

Sfatul lui Romario înainte de Mondiale: ”Cât mai mult sex și goluri!” » Jucătorul vizat de fostul mare fotbalist

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2018 10:48

De la o mare legendă a Braziliei vine cel mai neașteptat sfat pentru un tânăr atacant, aspirant la glorie. Într-un interviu din revista Lance!, Romario îi dezvăluie lui Gabriel Jesus secretul unor evoluții foarte bune la Mondiale:

"Să facă mult, foarte mult sex în Rusia! Îi recomand, deci, să facă dragoste, dincolo de a profita, cât mai mult, de zilele libere. Evident însă, trebuie să se concentreze la maximum la fotbal în zilele de meci".

"Fiecare meci ca pe ultimul al carierei"

Proaspătul campion al Angliei cu Man. City e lăudat de Romario, care își pune speranțele în el: "Altfel, cred că este conştient de calităţile și valorea sa şi de ceea ce înseamnă pentru echipa naţională. E simplu ce are de făcut. Trebuie să meargă la Mondiale şi să înscrie goluri.

Doar asta contează! Să se gândească mereu la fiecare meci ca și cum ar putea fi ultimul al carierei". Campion mondial în 1994, Romario, 52 de ani și acum senator de Rio de Janeiro, a fost declarat cel mai bun jucător al turneului final din SUA, reușind 5 goluri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează