INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

Surpriză totală » Joachim Low nu l-a convocat pe Leroy Sane la Mondial! Pe cine a preferat în locul său

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 17:25

După ce Mauro Icardi (Inter), golgeterul din Serie A, n-a fost convocat la naționala Argentinei, acum a venit și rândul selecționerului Germaniei să nu convoace un jucător foarte important.

Joachim Low a anunțat lotul de 23 de jucători cu care va merge la Mondialul din Rusia, iar pe această listă nu se află Leroy Sane (22 de ani), titular indiscutabil la Manchester City și unul dintre cei mai buni jucători din Premier League.

Pentru partea stângă, unde joacă Sane, selecționerul neamț a decis să mizeze pe Draxler, Reus și Ozil.

Mondialul va începe pe 14 iunie. Germania e în grupa F, cu Mexic, Coreea de Sud și Suedia.

32 de meciuri a jucat Sane la Manchester City și a reușit 10 goluri în acest sezon de Premier League

11 prezențe
are Sane în tricoul naționalei mari a Germaniei

"A fost o decizie la limită între el și Julian Brandt, pe care am luat-o în favoarea lui Brandt. Draxler, Reus și Muller erau deja poziții fixe în lot"
Joachim Low

Comparație Sane - Brandt:

Lotul Germaniei pentru Cupa Mondială:

Portari: Neuer (Bayern), Ter Stegen (Barcelona), Trapp (Paris St-Germain)

Fundaşi: Boateng (Bayern), Ginter (Borussia Monchengladbach), Hector (FC Koln), Hummels (Bayern), Kimmich (Bayern), Plattenhardt (Hertha Berlin), Rudiger (Chelsea), Sule (Bayern)

Mijlocaşi: Brandt (Bayer Leverkusen), Draxler (Paris St-Germain), Goretska (Schalke), Gundogan (Manchester City), Khedira (Juventus), Kroos (Real Madrid), Ozil (Arsenal), Rudy (Bayern)

Atacanţi: Gomez (Stuttgart), Muller (Bayern), Reus (Borussia Dortmund), Werner (RB Leipzig)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  04 Iunie 2018, 20:10

Oamenii astia de la gsp sunt luati la duzina ***? Declara "Catalanul a lăsat să se înțeleagă că vrea să devină selecționer pentru a putea antrena o națională la Campionatul European" si imediat baga declaratia omului: "Mi-ar plăcea să trăiesc experiența unui Campionat Mondial"- despre Guardiola, "...selecționerul neamț a decis să mizeze pe Draxler, Reus și Ozil" si imediat declaratia lui Low :"A fost o decizie la limită între el și Julian Brandt, pe care am luat-o în favoarea lui Brandt. Draxler, Reus și Muller erau deja poziții fixe în lot."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează