INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  RUSIA - CROAȚIA, SÂMBĂTĂ, 21:00, TVR1, GSP.RO

Tensiuni în lotul Croației » Un jucător s-a certat dur cu jurnaliștii la ultima conferință de presă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2018 10:57

Dejan Lovren, fundașul croat al lui Liverpool, a fost deranjat de întrebările legate de Liverpool la ultima conferință de presă, iar translatorul n-a mai tradus în engleză replicile nervoase date la unele subiecte incomode.

Tensiunea se simte și în vestiarul adversarei Rusiei, care visează să repete performanța de-acum 20 de ani a celei mai de succes generații a fotbalului croat.

Atmosfera destinsă, oferită de ziua în care Dejan Lovren a sărbătorit 29 de ani, primind un tort din partea colegilor și federației, a fost stricată la conferința de presă, în care aplauzele au cedat locul unor replici cu voci ridicate.

Fundașul lui Dalici s-a certat chiar cu ziariștii croați ce l-au provocat cu întrebări legate de Liverpool și de modul în care Klopp l-a făcut să greșească mai puțin.

"Luka e motorul și inima noastră"

Translatorul n-a mai tradus în engleză dialogurile, Vrsaljko s-a enervat și el, încercând să readucă discuția la nivelul naționalei. Când spiritele s-au calmat, Lovren a povestit cum a trăit calificarea în semifinale din 1998:

"Eram micuț, trăiam la Munchen și fratele meu abia se născuse. Întreaga Germania era în șoc, iar eu urlam cu mama de bucurie ca nebunii în casă. Cred că putem repeta traseul de-atunci". Vrsaljko se bazează mult pe Luka Modrici: "Este liderul nostru, căpitanul și un mare profesionist. Motorul și inima naționalei noastre"

"Rusia are un portar excelent, a dovedit-o și la acest turneu. Dar noi vom încerca să ne valorificăm talentul și calitățile pentru a ajunge în semifinale. Știm cu toții ce șansă uriașă avem"
Dejan Lovren, fundaș Croația

  • Rusia - Croația se joacă sâmbătă, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1 și TVR HD. 

Vezi și:  RUSIA - CROAȚIA // 13 jucători importanți sunt în mare pericol în sfertul de sâmbătă

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

calendar06.07
calendar17:00 Uruguay - Franța
calendar21:00 Brazilia - Belgia

calendar07.07
calendar17:00 Suedia - Anglia
calendar 21:00 Rusia - Croația

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1376246152459351
Ionescu Lucian  •  06 Iulie 2018, 14:16

Adica cum tensiunea se simte și în vestiarul croatilor ? Daca fundașul lui Dalici s-a certat chiar cu ziariștii croați asta inseamna ca e tensiune in vestiarul lor? Ce au intrat peste ei in vestiar , sau ce? Daca se certau jucatorii intre ei da, arunci se putea vorbii de tensiune in vestiar! Asa insa nu am remarcat duar incompetenta autorului articolului si ca tensiunea este ca, acestuia i s-a ratacit neuronal prin cutia craniana !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează