INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SPANIA

Un jucător din naționala Spaniei a distrus presa iberică » Nici colegii săi n-au scăpat

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 12:05

Spania s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia unde va da peste țara gazdă, însă ibericii au suportat multe critici din partea presei spaniole.

Thiago Alcantara a reacționat dur la adresa jurnaliștilor spanioli: "Voi (n.r. presa), fiind spanioli, ar trebui să vă faceți și o autocritică. Cu toții suntem aici și suntem implicați. Mereu sunteți împotriva noastră și ne e mult mai greu. Jucătorii au tot dreptul să critice pe cine vor ei și aici mă refer și la presă.

Diferența e că aceeași presă nu are doar dreptul să judece performanțele echipei, ci și să-și facă meseria. Presa are datoria să fie onestă și să nu se supună anumitor interese. În general, jurnaliștii habar nu au de fotbal, la fel ca și cei 46 de milioane de spanioli care discută cu vehemență despre greșelile lui De Gea sau despre cine ar trebui să-l înlocuiască pe David Silva".

Fotbalistul i-a luat la rost și pe unii dintre colegii săi: "Mai departe de atât, dacă jucătorii vor ca un grup de prieteni să le scrie ode şi să nu îi citice, le vor cere jurnaliştilor să nu-şi facă treaba cum trebuie, adică să informeze lumea. Un alt lucru pe care vreau să îl spun este că unii jurnalişti spanioli cu acreditări la Cupa Mondială ies la bere cu băieţii (n.r. din națională) sau se bucură la golurile Spaniei  ca şi când viaţa lor ar depinde de asta. Obligaţiile şi devotamentul pot coexista, atât timp cât îşi ştie fiecare rolul. Regret că încă sunt jucători care nu înţeleg asta, în primul rând pentru că se concentrează pe critici, în loc să spună lucruri constructive".

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Citește și: Totul despre Mondialul din Rusia » Cronici, rezultate, programul fazelor eliminatorii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Iunie 2018, 12:32

i-ati invatat cu performanta suprema..acum suportati consecintele :)) Vamos España !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează