INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII

VIDEO Gest incredibil al unui star din Bundesliga » Selecționerul a aflat și îl va pedepsi cu o amendă usturătoare

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2017 10:23

Mats Hummels, fundașul naționalei Germaniei, și-a riscat sănătatea, sărind de pe balcon în piscină, iar ca să se laude a postat și-un videoclip pe Instagram. Acum îl așteaptă o amendă.

În contractele fotbaliștilor de top e specificat în mod expres că n-au voie să practice sporturi care le-ar putea pune integritatea corporală în pericol. Dar Mats Hummels a uitat complet și înaintea convocării la naționala Germaniei a încălcat clauza!

În week-end, fundașul lui Bayern și-a însoțit nevasta la o întâlnire de afaceri, în Croația, unde s-a distrat sărind de la balcon în piscina aflată în fața vilei de lux care i-a găzduit!

 

Sieht spektakulärer aus als es eigentlich ist / looks more spectacular than it actually is #donottrythisathome @goodcama

A post shared by Mats Hummels - Bruder von JH17 (@aussenrist15) on

Ca și cum nu era de ajuns, a filmat toată scena și a postat videoclipul pe Instagram. Scriind "Nu încercați așa ceva acasă. Pare spectaculos, însă nu este".

Iar acum a aflat toată lumea. Selecționerul Joachim Low l-a mustrat la reunirea lotului, dar adevărata pedeapsă îl așteaptă după întoarcerea la Munchen: 100.000 de euro amendă. Garantat!   

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  30 August 2017, 11:42

Din filmulet se vede invers, ca a sarit din piscina in balcon!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează