INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - ISLANDA, 16:00, GSP.RO, TVR 1

VIDEO Isterie la hotelul Argentinei » Leo Messi, singurul care s-a oprit să-i salute pe fani: "Am venit din fundul pământului pentru voi"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 13:53

Argentina începe azi cursa pentru câștigarea unui Campionat Mondial după 32 de ani. "Pumele" joacă de la ora 16:00 cu Islanda, meciul putând fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1. (Detalii aici)

 Când au ajuns la hotelul din Moscova, jucătorii Argentinei au fost așteptați de câțiva fani, care i-au încurajat și le-au cerut un autograf și o fotografie. Câțiva dintre fotbaliștii lui Jorge Sampaoli i-au salutat pe fani, dar singurul care s-a oprit a fost Leo Messi. Starul Argentinei s-a fotografiat cu fanii și le-a dat autografe, spre fericirea acestora, care și-au exprimat bucuria și l-au lăudat pe atacant.

"Am venit din fundul pâmântului pentru voi. Vrem o poză. Te iubim foarte mult. Ești cel mai mare! Nu am mai văzut niciodată așa ceva. O să fie Mondialul tău", i-au strigat fanii lui Messi.

 

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Citește și: VIDEO Argentina a câștigat deja Mondialul fanilor » Atmosferă de senzație pe străzile din Moscova! Suporterii "pumelor" au început fiesta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează