INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA

VIDEO Până și Rafael Nadal a intrat în febra Mondialului: "Anglia, fotbalul vine acasă sau nu?"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 18:37

Întreaga Anglie respiră fotbal după calificarea naționalei Albionului în semifinalele Mondialului, acolo unde va întâlni miercuri Croația. Febra Mondialului a ajuns și în cadrul aristocrat de la Wimbledon, unde fanii  vorbesc doar despre evoluția lui Harry Kane&co din Rusia.

La interviul de la finalul meciului de ieri cu Alex de Minaur, câștigat de Rafael Nadal în trei seturi, liderul mondial din clasamentul ATP a comentat și el evoluția Angliei de la Mondial: "Vine acasă sau nu?", a glumit ibericul cu un jurnalist.

"Sunt fericit că reușesc să continui să joc bine. Merg să mă uit la fotbal, ce urmează? Anglia, fotbalul vine acasă sau nu?", a spus Nadal, la interviul acordat la finalul meciului cu Alex De Minaur.

De alfel, meciul lui Nadal cu De Minaur a fost urmărit din tribunele Arenei Centrale de la Wimbledon și de Sir Bobby Charlton, legendarul fotbalist campion mondial cu Anglia în 1966.

Ibericul a vorbit zilele trecute și despre eliminarea Spaniei: "Mă bucur de Mondial în continuare. Cupa Mondială continuă și fără noi. Acesta este sportul. Probabil e trist să o spun, dar dacă nu ne-am calificat mai departe înseamnă că nu am făcut bine lucrurile pe care trebuia să le facem".

Rafael Nadal va juca luni în optimi la Wimbledon împotriva cehului Jiri Vesely, în timp ce Anglia va juca miercuri în semifinalele Mondialului împotriva Croației, de la ora 21.

"Football's coming home" (n.r. "Fotbalul vine acasă") este motto-ul fanilor englezi la Mondialul din Rusia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează