INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA

VIDEO Secretul Angliei de la CM 2018 » Modul perfect în care englezii blochează orice adversar

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 13:06

Anglia impresionează la această ediție a Campionatului Mondial. Naționala Albionului este în semifinale, acolo unde se va duela miercuri, de la ora 21:00, cu Croația.

Echipa antrenată de Gareth Southagate a avut evoluții sigure la turneul final din Rusia, iar tactica antrenorului este secretul rezultatelor foarte bune. Pe facebook a apărut un video cu modul în care naționala Angliei a jucat în meciul contra Columbiei, din optimi, terminat 1-1 și câștigat de englezi la penalty-uri.

În momentul în care echipa adversă are mingea, formația lui Southgate schimbă sistemul din 3-5-2 în 5-3-2. Astfel, englezii blochează excelent spațiile, iar adversarii nu au cum să depășească apărarea englezilor.

Vezi AICI VIDEO

 

clipboard01

clipboard02

clipboard03

Citește și: Presa germană se miră de evoluția naționalei lui Southgate: "Englezii pot dintr-o dată de toate"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  08 Iulie 2018, 16:42

Daca ar fi blocat perfect orice adversar n-ar fi luat gol de la Panama, Tunisia, Belgia si Columbia, n-ar fi castigat cu mari emotii in fata Tunisiei si la loviturile de departajare (si cu ajutorul arbitrului) in fata Columbiei si asa mai departe. Da, Anglia e o echipa care s-au autodepasit cu mult la acest Mondial, jos palaria, dar a beneficiat si de sansa, de adversari slab cotati si de bunavointa arbitrilor in anumite momente. Dar un ziar de impachetat peste care vede superstaruri in Liga 1 poate vedea si perfectiunea intr-o defensiva rudimentara care bubuie mingile si joaca agresiv, dincolo de limite de foarte multe ori.

leonv
leonv  •  08 Iulie 2018, 13:48

Nu prea sta in picioare teoria voastra,in acea poza se vede partea lor dreapta extrem de libera cu doi jucatori adversi ,fara marcaj,au avut culoar foarte bun pana acum ,asta este adevarul !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează