INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB

De ce nu se va uita Alexandru Ioniță II la meciul West Ham - FCSB » Ce mesaj are pentru formația lui Dică

Rapidistul Alexandru Ioniță II (27 de ani) spune că nu se va uita la meciurile pe care FCSB și CFR Cluj le joacă astăzi în grupele Conference League.
Rapidistul Alexandru Ioniță II (27 de ani) spune că nu se va uita la meciurile pe care FCSB și CFR Cluj le joacă astăzi în grupele Conference League.

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 18:34 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 19:28

Rapidistul Alexandru Ioniță II (27 de ani) spune că nu se va uita la meciurile pe care FCSB și CFR Cluj le joacă astăzi în grupele Conference League. 

FCSB și CFR Cluj, reprezentantele României în grupele Conference League, debutează astăzi în faza grupelor. Alexandru Ioniță II nu e „stăpân” pe telecomandă, așa că nu va urmări meciurile. 

De ce nu se uită Alexandru Ioniță II la West Ham - FCSB

„Nu. Nu am cum. Nu mă lasă băiatul. Încerc, eu aș vrea să mă uit, dar de fiecare dată când dau pe meci, el vrea pe desene. 

O să fie cam greu. Deplasarea FCSB-ului este și mai grea, dar în același timp este și foarte frumoasă. Le urez multă baftă”, a spus Alexandru Ioniță II, într-o conferință de presă. 

Pe 25 august 2016, Astra, cu Alexandru Ioniță II titular, se impunea cu 1-0 pe terenul lui West Ham. Rapidistul și-a amintit cu nostalgie de acel moment.

Un meci de vis, o atmosferă incredibilă. Să joci pe stadionul lui West Ham, în fața a 60.000 de fani, e ceva de vis. Au fost și foarte mulți suporteri români la meci, ne bucurăm că i-am făcut fericiți. Chiar dacă era o diferență mare, nu ne-am făcut de râs
- Alexandru Ioniță II

Alexandru Ioniță, despre duelul FCU Craiova - Rapid

Liderul Rapid joacă sâmbătă, de la ora 21:45, în deplasare împotriva celor de la FCU Craiova. Alexandru Ioniță II este optimist. 

„Va fi un meci foarte dificil. Știu că nu am reușit să câștigăm împotriva lor nici în Liga 2. Acum vrem cele 3 puncte și să ne menținem pe prima poziție. Cred că merităm să fim acolo. Grupul este foarte unit, cu jucători de calitate. 

Am mai spus, mă gândeam la echipa națională de când eram suspendat. Sperăm ca atunci când voi reveni la fotbal, să revin și la echipa națională. Îmi doresc cel mai mult să fiu sănătos, apoi să am continuitate”, a comentat Alexandru Ioniță II. 

VIDEO Florin Răducioiu o avertizează pe FCSB: „Atenție mare la West Ham, la orice fază poate ieși gol”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Veste bună înaintea derby-ului cu Steaua » Șefii lui Dinamo, negocieri reușite cu Ionuț Negoiță

Hagi l-a angajat team manager pe jucătorul retras la 32 de ani, parte din lotul de la EURO 2016: „Bine ai revenit acasă”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
cris4co
cris4co  •  08 Septembrie 2022, 22:51

Chiar acum sunt cu Pinochio la Ziua lu Disney+ ... ne dam in Cars episodu 5: ”Spectacolu” ...mai misto ca prima repriza a lu FCSB!

Tis1134
Tis1134  •  08 Septembrie 2022, 19:37

De ieri seară a început să se audă un sunet ciudat, de undeva de jos. Alarmat, m-am dat jos din pat, am oprit TV-ul și am ascultat în liniște. Sunetul era acolo, din ce în ce mai strident. Ce să fie?! Noroc de articolul ăsta minunat! Mi-a trebuit aproape o zi să-mi dau seama că sunetul ăla, era de la faptul că *** dacă se uită Ioniță la meci sau nu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

realsteaua
realsteaua  •  08 Septembrie 2022, 19:01
Postat de tororosso pe 08 Septembrie 2022, 18:41

Sărăcuțul de Ioniță să dețină doar un televizor și o singură telecomandă . Păi să facă Șucu o colectă și să-l doteze și pe bietul cu măcar un televizor Diamant . Dacă juca Rapidul în Conference League sigur că avea televizor și în cămară .

Dacă juca Rapidul în Conference League atunci era pe teren și nu avea nevoie de niciun televizor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează