INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  MESAJ

FOTO Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Laurențiu Reghecampf, după revenirea de excepție din Conference: „Still the best! Pe meserie dă lecții”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în perioada în care încă erau împreună / Sursă foto: Instargam +49   FOTO
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în perioada în care încă erau împreună / Sursă foto: Instargam

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 14:21 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 14:44

Anamaria Prodan e la „cuțite” cu Laurențiu Reghecampf, însă asta n-a împiedicat-o pe impresară să-i transmită fostului partener de viață un mesaj de felicitare după revenirea de poveste a echipei lui Reghe în Conference League

Laurențiu Reghecampf a reușit prima performanță notabilă în Azerbaidjan. Neftchi Baku a întors miraculos eșecul din turul cu Aris Limassol. Surprinzătorul rezultat de aseară a determinat-o pe Anamaria Prodan să-i transmită felicitări publice lui Reghe:

Still the best (n.r. - în continuare cel mai bun)”...pe meserie dă lecții! Felicitări”, a scris Anamaria Prodan în contul său de InstagramStory.

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Laurențiu Reghecampf, după revenirea de excepție din Conference: „Still the best! Pe meserie dă lecții”

Acesta a fost primul succes obținut în Azerbaidjan de fostul tehnician al celor de la CS Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf, în turul 3 preliminar din Conference League

Ambele echipe au jucat extraordinar şi sunt fericit pentru că am revenit, am învins şi ne-am calificat. O să ne bucurăm în seara asta, vom sărbători, dar de mâine începem din nou munca. Săptămâna viitoare vom avea un meci foarte dificil și cu Rapid Viena. În fotbal orice este posibil. Da, promit că îmi voi aduce jucătorii la nivelul necesar pentru a lupta. Vom începe analiza adversarei şi vom pregăti meciul foarte bine.

- Laurențiu Reghecampf, după victoria din Conference League

Momentul „rupturii” dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

„Urăsc când oamenii își folosesc copiii să ajungă la niște lucruri! Nu accept ca niciunul dintre copiii mei... N-o să accept Anei sau oricui să-mi folosească copiii! Ei trebuie să stea deoparte, să-și facă școala, să facă orice au de făcut.

Este foarte important ca eu și fosta mea soție să ne comportăm ca oameni maturi și să nu ne folosim copiii. Eu am încercat prin toate acțiunile pe care le-am făcut după ce am anunțat că divorțez de Anamaria. Eu am ieșit o singură dată public. Eram foarte tăvălit și manipulat și mi se reproșau cuvinte ce nu-mi aparțineau. Am făcut acest lucru numai pentru Bebeto”, spunea recent Reghecampf, la emisiunea „40 de întrebări”, de la Kanal D. 

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Laurențiu Reghecampf: 

Reghecampf după „Reghemontada” care a uimit Conference League: „Ne vom pregăti bine cu Rapid Viena"

Reghecampf a dat peste cap toate calculele! Revenire fantastică și calificare în turul 3 preliminar din Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  29 Iulie 2022, 18:06
Postat de Averroes pe 29 Iulie 2022, 16:56

***

Ce, ce ce?:))))) Repeta

mdobresscu02
mdobresscu02  •  29 Iulie 2022, 17:54
Postat de tikitakabarceloona pe 29 Iulie 2022, 16:59

Pai poate a dat si ea un banut cinstir undeva ca sa tot apara ca altfel nu-mi explic

Nu "poate", ci sigur ! Ca de altfel şi alţii, gen mm stoica, e vremuri grele, trebe şi gura lu' gsp să mănâncă ceva, nu-i aşa tov. director ?!

maradona79
maradona79  •  29 Iulie 2022, 17:17

*** Acum cateva zile spunea ca Reghe e terminat ca antrenor, acum ca e still the best***. Iar ghesepe face o stire din orice nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează