INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  NEFTCHI BAKU

Reghecampf a dat peste cap toate calculele! Revenire fantastică și calificare în turul 3 preliminar din Conference League

Neftci Baku, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf (46 de ani), a întors soarta calificării împotriva ciprioților de la Aris Limassol. După 0-2 în prima manșă, azerii s-au impus astăzi cu 3-0.
Neftci Baku, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf (46 de ani), a întors soarta calificării împotriva ciprioților de la Aris Limassol. După 0-2 în prima manșă, azerii s-au impus astăzi cu 3-0.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 23:23 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 23:23

Neftchi Baku, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf (46 de ani), a întors soarta calificării împotriva ciprioților de la Aris Limassol. După 0-2 în prima manșă, azerii s-au impus astăzi cu 3-0.

Laurențiu Reghecampf a reușit prima performanță notabilă în Azerbaidjan. Neftchi Baku a întors miraculos eșecul din turul cu Aris Limassol.

FCSB - Saburtalo 4-2!  Calificare cu pulsul la MAXIM! FCSB trece de Saburtalo, după un meci absolut nebun pe Arena Națională
FCSB - SABURTALO 4-2
FCSB - Saburtalo 4-2! Calificare cu pulsul la MAXIM! FCSB trece de Saburtalo, după un meci absolut nebun pe Arena Națională

Laurențiu Reghecampf, în turul 3 preliminar din Conference League

Azerii au intrat deciși, cu o agresivitate deosebită. După două cartonașe galbene, a venit și golul de 1-0, semnat de ghanezul Godsway Donyoh, în minutul 38. Elevii lui Reghecampf au avut inițiativa și în continuarea disputei, iar Eddy Silvestre (minutul 57) și Kenny Saief (62) au stabilit rezultatul final.

Antrenorul român a gestionat perfect finalul de joc, profitând și de eliminarea dictată în tabăra ciprioților.

În turul următor, formația din Baku va juca, cel mai probabil, împotriva lui Rapid Viena. Austriecii au remizat în turul cu Lechia, de pe teren propriu, scor 0-0, și au câștigat manșa decisivă, 2-1.

8,00era cota medie pentru calificarea lui Neftci Baku, după eșecul din tur

Răzvan Lucescu, eliminat de Levski 

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, pornea favorită certă în „dubla” cu bulgarii de la Levski Sofia. Eșecul din manșa tur, 0-2, nu a putut fi întors pe teren propriu. 

Bulgarii au deschis scorul în minutul 21, prin brazilianul Ronaldo. Egalarea a venit imediat după pauză, prin Tiago Dantas, apoi nervii au cedat. Douglas Augusto și Vieirinha au văzut câte două cartonașe galbene și au fost eliminați. 

Răzvan Lucescu și-a asumat responsabilitatea rezultatului: „Dacă vreți să dați vina pe cineva, eu sunt acela. Adevărul este că nu a fost decisă astăzi calificarea. Am făcut prea multe greșeli în tur, nu am gestionat bine emoțiile.

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO Antrenorul și directorul sportiv al unui club din Serie A au sărit la bătaie: „Când te duci la președinte fără să îmi spui, înseamnă că nu mă respecți” / „Du-te dracu', imbecilule!”

Mircea Lucescu, despre greșeala făcută de Jorge Jesus înainte de Fenerbahce - Dinamo Kiev: „Această presiune foarte mare s-a întors împotriva jucătorilor lui”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
propaganda
propaganda  •  03 August 2022, 22:59
Postat de catalynn pe 28 Iulie 2022, 23:35

Noi avem antrenor, pe Oprița, însă pe Reghe l-am apreciat întotdeauna, in ciuda legăturilor sale cu FC fcsb. Omul e profesionist, chiar dacă e stelist a făcut treaba buna la FC fcsb, la fel cum Oprița, fcsbist și apoi dinamovist, face o treaba excelenta la Steaua. Pt profesionist nu poți avea decât respect! :-)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasyle
vasyle  •  29 Iulie 2022, 14:23

Eu cand comentez nu apare nimic. Un baiat inteligent sam-i spuna si mie unde am gresit la logare.

serban191055
serban191055  •  29 Iulie 2022, 12:25

Moare Prodanca ! Unghia-n gât că "soarili" scoate rezultate fără ea ! Nu m-ar mira să o aud aiurind că rezultatul i se datorează !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează