INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Antrenorul și directorul sportiv al unui club din Serie A au sărit la bătaie: „Când te duci la președinte fără să îmi spui, înseamnă că nu mă respecți” / „Du-te dracu', imbecilule!”

Davide Vagnati (stânga), în conflict cu Ivan Djuric (dreapta)/ captură Youtube
Davide Vagnati (stânga), în conflict cu Ivan Djuric (dreapta)/ captură Youtube

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 15:41 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 16:46

Ivan Djuric, antrenorul lui AC Torino, și Davide Vagnati, directorul sportiv al clubului, au avut o ceartă aprinsă în cantonament și au fost chiar aproape de bătaie.

Conflictul celor doi s-a petrecut într-o parcare din Austria, acolo unde Torino se află în cantonamentul de vară, iar imaginile surprinse au devenit virale pe internet.

Antrenorul și directorul sportiv de la Torino, aproape de bătaie

Conform presei din Italia, cei doi s-au certat după ce antrenorul Djuric s-a plâns patronului din cauza lipsei activității pe piața transferurilor. Vagnati a fost deranjat de faptul că tehnicianul a discutat cu patronul fără știrea sa.

Pentru FCSB, eliminarea din Conference League înseamnă Apocalipsa în Europa! » Scenariu dezastruos pentru sezonul viitor, dacă ratează azi calificarea
FCSB
Pentru FCSB, eliminarea din Conference League înseamnă Apocalipsa în Europa! » Scenariu dezastruos pentru sezonul viitor, dacă ratează azi calificarea

„Când te duci la președinte fără să îmi spui, înseamnă că nu mă respecți. O să construiesc această echipă, iar tu trebuie să o antrenezi și să o faci bine”, a strigat Vagnati, directorul sportiv.

Antrenorul Djuric nu s-a abținut: „Lasă-mă în pace! Du-te dracu'! Dispari! Mă enervezi, pleacă de lângă mine. Trebuie să faci tu tot. Imbecilule!”.

Apoi, replica lui Vagnati nu  întârziat să apară. „Ești un nimeni. Nu țipa la mine!”, a spus directorul sportiv.

În această perioadă de transferuri, Torino și-a pierdut vedetele, pe Andrea Belotti, căpitanul echipei plecat gratis, și pe Bremer, fundaș central cumpărat de Juventus cu 42 de milioane de euro.

Torinezii au pătit 16 milioane de euro pentru 4 jucători: Samuele Ricci, Brian Bayeye, Etrit Berisha și Pellegri.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„L-au încolțit și alungat!” » Șeful sindicatului fotbaliștilor îi ține partea lui De Jong și acuză Barcelona de șantaj

Pogba, lovit de ghinion » Francezul riscă să rateze participarea la Campionatul Mondial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
maradona79
maradona79  •  28 Iulie 2022, 19:14
Postat de blackbeauty1 pe 28 Iulie 2022, 17:29

ce frumos l-ai ars pe fraier.

Asta insemana ars la voi, mai baieti?Slabut, ca si echipa voastra

the.king
the.king  •  28 Iulie 2022, 18:33
Postat de maradona79 pe 28 Iulie 2022, 16:50

Ufff, pentru o clipa am crezut ca s-au contrat Dica si Meme. Doar ca Dica nu e antrenor iar Meme nu e director sportiv, cele doua functii fiind detinute de Gigi.

Mm si Dica s-ar putea lua la bataie eventual care sa raspunda primu’ cand suna Jiji de la palat, care sa raspuda cu:”Sa traiti, sefu, ordonati!” ceva in genu’. E putin probabil insa, nu-i vom vedea “sarind “ la bataie pentru ca amandorora le lipseste barbatia, d-asta au si fost alesi de altfel, MM-ul este lingusitorul suprem, un *** iar Dicanu e “cuminte”:))). La Formville Berceni, clona bercenista e un fel de ferma a animalelor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

acronim
acronim  •  28 Iulie 2022, 18:01
Postat de maradona79 pe 28 Iulie 2022, 17:42

Ai pus vinul la rece pentru egalul de diseara cu Saburtalo?

Egal o să fie doar în primele 10 minute. Apoi Steaua o să-i nimicească. Te așteptăm aici după meci să te salutăm. Lol!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează