INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

„L-au încolțit și alungat!” » Șeful sindicatului fotbaliștilor îi ține partea lui De Jong și acuză Barcelona de șantaj

Frenkie de Jong, Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Frenkie de Jong, Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 15:03 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 16:02

Situația lui Frenkie de Jong (25 de ani), fotbalistul constrâns de Barcelona să accepte o micșorare salarială sau un transfer la alt club, atrage din ce în ce mai multe reacții.

După ce Gary Neville s-a poziționat împotriva Barcelonei și a descris practicile clubului catalan drept „imorale”, a venit rândul lui Evgeniy Levchenko, președintele sindicatului olandez al fotbaliștilor, să reacționeze.

Acesta a transmis că „jucătorul este încolțit și alungat de club. Este de datoria unui sindicat internațional să intervină”, cu referire la situația lui Frenkie.

Pentru FCSB, eliminarea din Conference League înseamnă Apocalipsa în Europa! » Scenariu dezastruos pentru sezonul viitor, dacă ratează azi calificarea
FCSB
Pentru FCSB, eliminarea din Conference League înseamnă Apocalipsa în Europa! » Scenariu dezastruos pentru sezonul viitor, dacă ratează azi calificarea

Acuză Barcelona de șantaj în cazul lui Frenkie de Jong

Presată de nevoia de a micșora cheltuielile salariale astfel încât să poată înregistra nou-veniții, Barcelona vrea ca mijlocașul olandez să accepte o micșorare a salariului sau transferul la alt club. De Jong este dorit de Erik ten Hag la Manchester United, dar preferă să rămână la Barcelona.

Levchenko a descris acțiunile Barcelonei drept „un fel de șantaj”, potrivit Sport.es. El îl încurajează pe Frenkie să nu accepte micșorarea salariului și spune despre politica clubului blaugrana că „pe termen lung este dramatică. Este o nebunie când jucătorii trebuie să plătească din cauza problemelor economice”.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Frenkie de Jong. Olandezul privește cu reticență ideea de a evolua la Manchester United, întrucât englezii au ratat calificarea în Champions League pentru următorul sezon.

Barcelona îi datorează în continuare 20 de milioane de euro fotbalistului olandez, sub formă de salarii amânate, pe care Frenkie a acceptat să le primească mai târziu astfel încât să ajute clubul aflat în mare dificultate.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

UEFA le-a făcut pe plac cluburilor » Spectatorii de pe stadion vor primi locuri în picioare

Pogba, lovit de ghinion » Francezul riscă să rateze participarea la Campionatul Mondial

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
contrabas3
contrabas3  •  29 Iulie 2022, 07:14

Frenkie De Jong seamănă la stilul de joc cu Rakitic - unul dintre fotbaliștii favoriți care au trecut pe la Barcelona. Sper să nu plece…

enigmaticul
enigmaticul  •  28 Iulie 2022, 21:30

Am trăit să o văd și pe asta! Domnilor gazetare, dvs. moderați și frazele pe care tocmai dvs. le publicați în articolul de mai sus?? Ceea ce dvs . ați moderat în recenzia mea, este preluată din articol. Ați văzut asta??? Doamne ferește!! Penibil, penibil, penibil!! Uitați-vă, această frază pe care ați moderat-o la mine și care apare în articol ”Este o *** când jucătorii trebuie să plătească din cauza problemelor economice”.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  28 Iulie 2022, 17:52
Postat de enigmaticul pe 28 Iulie 2022, 17:11

Mda......Sindicalistul ăsta zice că ”Este o *** când jucătorii trebuie să plătească din cauza problemelor economice”!! Asta doar în mintea lui, el nu trăiește pe planeta asta, și nu vede că nu este singurul club care reduce salariile jucătorilor și nici singurul fotbalist, căruia i se reduce salariul. Să privească și la marile cluburi ale Europei și va găsi răspunsul, dat fiind și contextul economic prin care trece planeta. Cu siguranță Barca îi va plăti datoria, nici nu cred că jucătorul își face probleme în privința asta.

Ai dreptate. Barcelona e un club mic, trebuie sa ne uitam la cluburile mari. "Barcelone" din astea care aduc jucatori, dar nu au bani de salariile celor angajati avem si noi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează