INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Pogba, lovit de ghinion » Francezul riscă să rateze participarea la Campionatul Mondial

Paul Pogba/ foto Imago Images
Paul Pogba/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 12:37 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 13:02

Paul Pogba (29 de ani), mijlocașul lui Juventus, s-a accidentat la un antrenament și riscă să nu mai joace în 2022.

Francezul a suferit o leziune la meniscul lateral și ar avea nevoie de operație. Conform Gazzetta dello Sport, Pogba ar putea reveni pe teren în 2023, astfel că nu ar putea participa la Campionatul Mondial din Qatar (22 noiembrie - 18 decembrie 2022).

Nicolae Dică, într-o situație dificilă înainte de returul cu Saburtalo » Șoc și nu prea: mereu s-a încheiat cu eliminarea românilor!
FCSB
Nicolae Dică, într-o situație dificilă înainte de returul cu Saburtalo » Șoc și nu prea: mereu s-a încheiat cu eliminarea românilor!

Pogba ar reveni pe teren în 2023

Revenit la Juventus în această vară, după 6 ani la Manchester United, Pogba a apucat să joace doar 45 de minute pentru „Bătrâna Doamnă”. Francezul a prins o repriză cu Chivas, scor 2-0, într-un amical din SUA. A doua zi, la antrenament, el a simțit o „arsură” și a părăsit terenul șchiopătând.

Deși inițial s-a speculat că ar putea lipsi două luni, jurnaliștii italieni au revenit cu alte precizări. Pogba ar avea nevoie de operație și ar urma să fie scos din circuit pentru restul anului 2022.

Mijlocașul a fost unul dintre oamenii de bază ai naționalei Franței la titlul mondial câștigat în 2018, iar absența sa din Qatar ar fi o adevărată lovitură pentru selecționer Didier Deschamps. De asemenea, accidentarea lui reprezintă o problemă și pentru Juventus, Allegri considerând că Pogba va fi unul dintre pilonii echipei în sezonul viitor.

91 de meciuria jucat Pogba pentru naționala de seniori a Franței

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

UEFA le-a făcut pe plac cluburilor » Spectatorii de pe stadion vor primi locuri în picioare

Ce posturi TV transmit meciurile de astăzi din Conference League ale echipelor românești

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează