INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ANDERLECHT - FCSB 2-2

Compagno și Dawa, după Anderlecht - FCSB: „Ar fi perfect să câștigăm acasă cu West Ham”

Joyskim Dawa +11   FOTO
Joyskim Dawa

Articol de - Publicat joi, 27 octombrie 2022 23:32 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 00:15

Andrea Compagno (26 de ani), autorul primului gol pentru FCSB în remiza din Conference League cu Anderlecht, 2-2, a analizat rezultatul și prestația roș-albaștrilor.

Trimis pe teren înainte de startul reprizei secunde, Compagno și-a lăsat amprenta asupra meciului. În minutul 60, a reluat în plasă, cu capul, mingea centrată de Risto Radunovic.

La final, atacantul italian cumpărat cu 1,5 milioane de euro de Gigi Becali a opinat că „am jucat foarte bine împotriva unei echipe cu jucători care au evoluat la cel mai înalt nivel”.

Becali a anunțat ce se întâmplă cu Dică, după eliminarea din Europa
ANDERLECHT - FCSB 2-2
Becali a anunțat ce se întâmplă cu Dică, după eliminarea din Europa

Andrea Compagno, după Anderlecht - FCSB: „Un punct de moral”

„Era important, după două meciuri cu Silkeborg, să ridicăm capul și în Europa. Asta a fost, sunt fericit. Și cu West Ham, până în minutul 70, am jucat foarte bine.

Din păcate, nu am scos punctele. Astăzi am obținut un punct de moral și ne bucurăm. De mâine ne concentrăm pe meciul de campionat, care este foarte aproape (n.r. - cu U Cluj, luni, pe 31 octombrie). Asta a fost, era important să arătăm bine”, a spus Compagno dupăm meci, conform Pro Arena.

7 goluria înscris Compagno pentru FCSB, într-un total de 11 apariții. Șase dintre acestea au fost reușite în campionatul României, unde este golgheter

VIDEO » Ce a declarat Joyskim Dawa după Anderlecht - FCSB 2-2

Nu mai contează nimic acum. Trebuia să câștigăm acest meci, dar nu am reușit, am scos doar un egal. Suntem fericiți pentru reacția avută, nu e ușor să joci aici. 

Trebuie să ne concentrăm pe campionat și să încercăm să facem un joc foarte bun cu West Ham. Ar fi perfect să câștigăm acasă cu West Ham, în fața suporterilor noștri.

Mai multe știri despre Anderlecht - FCSB 2-2: 

Gigi Becali anunță FINALUL după Anderlecht - FCSB: „Gata, în iarnă desființăm! Nu sunt prostul proștilor!”

Radunovic, șocat de ce a văzut în meciul cu Anderlecht: „Incredibil! Nicio altă echipă din lume nu are așa ceva”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează