INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - JABLONEC

VIDEO Umiliți în Europa, jucătorii lui CFR Cluj vor să-și ia revanșa în Liga 1: „Nu am avut un parcurs bun, acum vrem din nou campionatul”

CFR Cluj este ultima în grupa D a Conference League // foto: Imago Images
CFR Cluj este ultima în grupa D a Conference League // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 10:57 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 11:17

Andrei Burcă (28 de ani), fundaș central la CFR Cluj, a participat la conferința de presă premergătoare duelului cu Jablonec, ultimul al campioanei României din grupele Conference League în acest sezon.

  • CFR Cluj - Jablonec se joacă în această seară, de la ora 19:45, live pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro X.

Stoperul vișiniu a recunoscut că parcursul european al lui CFR Cluj din acest sezon, cu un singur punct obținut în 5 meciuri, nu a fost pe măsura așteptărilor. Chiar și așa, Burcă anunță că el și colegii săi se vor mobiliza exemplar pentru partida din această seară.

Ajutat de salariul uriaș să revină în lot » Denis Alibec, atacantul de sute de mii de euro al CFR-ului, ar putea juca împotriva lui Jablonec
CFR CLUJ
Ajutat de salariul uriaș să revină în lot » Denis Alibec, atacantul de sute de mii de euro al CFR-ului, ar putea juca împotriva lui Jablonec

Andrei Burcă, înainte de CFR Cluj - Jablonec: „Încercăm să spălăm fața din această grupă”

„E foarte dureros că acest meci nu are miză. Am spus și după înfrângerea de la Randers că nu a fost cel mai bun parcurs din Europa. Am avut așteptări mari, ținând cont de ultimii 2 ani pe care i-am avut în Europa League, când am și trecut de grupe.

În schimb, consider că este un meci important pentru noi. Încercăm să spălăm cât de cât fața pe care am avut-o în această grupă. Trebuie să intrăm cel puțin la fel de determinați ca adversarul pentru a scoate un rezultat pozitiv.

Ei vor veni foarte determinați, noi știm cum e să joci ultima partidă cu o calificare pe masă. În același timp, noi trebuie să ne ridicăm la pretențiile competiției. Trebuie să avem măcar o victorie, să demonstrăm că celelalte meciuri au fost o întâmplare.

Prima și ultima impresie contează mereu, este foarte important să câștigăm, sau cel puțin să nu pierdem, și să facem un joc pozitiv pentru a le da speranțe suporterilor și în același timp nouă că suntem pe un trend ascendent”, a spus Burcă.

Andrei Burcă: „Nu ne-am ridicat la așteptările competiției, dar vrem iar campionatul”

Internaționalul de la CFR Cluj promite că el și colegii săi se vor revanșa în campionatul României pentru prestațiile slabe din Europa: 

„Au fost multe schimbări de lot, am schimbat 3 antrenori în decurs de 3 luni. După ce a venit Mister să implementeze sistemul, am avut ceva timp de lucrat. Trebuie să recunoaștem că nivelul din Europa nu este același ca cel din campionat. 

Nu ne-am ridicat la așteptările competiției, dar sperăm să muncim cât mai mult în campionat și să fim din nou campioni pentru a ne propune mai multe în următorul sezon”.

CFR Cluj în grupa D din Conference League

  • 0-1 vs. Jablonec 
  • 1-1 vs. Randers 
  • 0-1 vs. Alkmaar 
  • 0-2 vs. Alkmaar 
  • 1-2 vs. Randers

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

Dan Petrescu l-a „înţepat” iar pe Marius Şumudică: „Nu am fost aici de la început. Ar fi contat asta”

Ștucan l-a abordat direct pe Mutu: „Ai fost pentru o noapte antrenor la CFR Cluj?” » Răspunsul „Briliantului”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
870797579666969
Ernest Pap  •  10 Decembrie 2021, 09:21

Dacă CFR-ul a fost umiliți în Europa atunci FCSB și Craiova cum a fost ???

papora
papora  •  09 Decembrie 2021, 18:44

"Umiliți în Europa"...ce noroc pe ei că nu au fost "umiliţi" în asia centrală(karagandys'rules)

380912830348081
Gogu Steriade  •  09 Decembrie 2021, 12:52

Pai dacă in Europa nu a-ți avut arbitrii de casă, măcar nenorocitul ăsta de campionat să-l luați cu ei! Problema este a aveți concurența serioasă, din Pipera, ala e mai aproape de fluierași decât voi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează