INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIKING - FCSB 1-3

Antrenorul lui Viking face acuzații șocante: „Cei de la FCSB au venit cu pungile de cadouri pentru arbitri, facem observație la UEFA”

Roș-albaștrii au înscris golul de 3-1, cel al calificării, în urma unui penalty dictat în prelungiri de arbitrul ungur Tamás Bognár / Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP) +15   FOTO
Roș-albaștrii au înscris golul de 3-1, cel al calificării, în urma unui penalty dictat în prelungiri de arbitrul ungur Tamás Bognár / Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2022 10:18 / Actualizat sambata, 27 august 2022 10:48

Morten Jensen, antrenorul celor de la Viking, lansează acuzații extrem de grave în presa din Norvegia, susținând că oficialii celor de la FCSB le-ar fi oferit cadouri arbitrilor la finalul partidei de joi seara. Roș-albaștrii au înscris golul de 3-1, cel al calificării, în urma unui penalty dictat în prelungiri de arbitrul ungur Tamás Bognár.

Eliminați de FCSB din play-off-ul Conference League, norvegienii n-au trecut nici acum peste înfrângerea suferită joi. Morten Jensen, tehnicianul lui Viking, spune că românii ar fi recompensat brigada maghiară cu mici „atenții” la finalul partidei. Ieri, presa scandinavă a acuzat penalty-ul dictat în favoarea roș-albaștrilor în al treilea minut al prelungirilor. 

Morten Jensen: „Un reprezentant al FCSB a venit cu cinci pungi de cadouri”

„Eram pe drumul către vestiarul arbitrilor, chiar în fața zonei mixte, când un reprezentant al lui FCSB a venit cu cinci pungi de cadouri.

Când s-a întors, mai avea doar una singură. Au fost patru arbitri la meci, deci am fost foarte surprins. Toată lumea cu care am vorbit despre asta crede că a fost un lucru ciudat, așa că probabil le vom face o mică observație celor de la UEFA", a spus Morten Jensen în publicația scandinavă Dagbladet, citată de digisport.ro

E posibil să fi fost o chestie culturală sau ceva de genul ăsta.

- Morten Jensen

7a fost nota primită de arbitrul Tamás Bognár în caseta tehnică din GSP

FCSB și-a găsit atacant în Liga 1: „Gigi a făcut deja o ofertă”
FCSB
FCSB și-a găsit atacant în Liga 1: „Gigi a făcut deja o ofertă”

Jurnaliștii norvegieni, revoltați de penalty-ul primit de FCSB

Presa norvegiană e de părere că penalty-ul dictat în prelungiri de „centralul” maghiar Tamás Bognár în favoarea românilor a fost unul acordat eronat, aceștia considerând căderea lui Florinel Coman drept una „teatrală”.

Arbitrul maghiar a avut prezență de spirit și a văzut faultul suportat de Florinel Coman în careul nordicilor, arătând imediat punctul cu var. Radunovic nu a ratat, curmând visul european al norvegienilor. Presa scandinavă a reacționat dur la adresa lui Bognár.

„Visul european s-a destrămat după drama de la penalty. Două greșeli de portar și un penalty discutabil, acordat în prelungiri, înseamnă că visul lui Viking a fost oprit”, au notat jurnaliștii de la VG.

FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
+11 FOTO

Christian Gauseth, unul dintre experții site-ului menționat, a fost mult mai vehement: „Reluările arată că Bjørshol abia îl atinge pe jucătorul român. S-a aruncat, a fost o cădere ieftină. Nu e niciodată penalty acolo. E neobișnuit să fluieri 11 metri la așa ceva. E ceva teatral, nici măcar nu a fost un tackle”, a reclamat norvegianul, conform sursei citate.

Cel mai rău lucru din câte am văzut. Florinel Coman a căzut foarte ușor după atingerea lui Sondre Bjørshol. 

- Publicația Dagbladet

VIDEO Risto Radunovic, emoționat după calificarea în grupele Conference League: „A fost incredibil”

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB și-a găsit atacant în Liga 1: „Gigi a făcut deja o ofertă”

Atât de puternică e West Ham, viitoarea adversară a lui FCSB » Acord de 63 de milioane de euro pentru vedeta lui Lyon

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (119)
NeluF
NeluF  •  28 August 2022, 10:44

Cine l-a instruit pe Gigi B. cu privire la declarațiile de PR ? Adesea spune prostii, de parcă ar fi cel mai înversunat dusman al FCSB ! Acum regretă dar ... o face împotriva intereselor FCSB și al său personal ! Este inconfundabil, chiar incorigibil ! La fel și în chestiunea transferurilor : se apucă să facă declarații înainte ca acestea să se finalizeze ! Își face singur rău. E posibil să nu reusească nici unul dintre cele 2 transferuri foarte importante (KB și AC) !

NeluF
NeluF  •  28 August 2022, 10:35

1-- Îi înțeleg pe nordici, se credeau deja calificați. 2-- O tâmpenie de-a lui ”nea Gigi” să zici că nu a fost nimic la penalty-ul de la final ! Putea foarte bne să spună că nu e sigur, sau că nu a văzut prea bine, etc, etc. La asta se adaugă afirmația lui MM că el n-ar fi acordat penalty. Cine-i închide ”pliscul” lui Gigi ? Adesea spune prostii. Se dovedește că e cel mai de temut ”adversar” al FCSB ! E băut ? Ce să credem ?

andrei.v.c
andrei.v.c  •  28 August 2022, 02:27
Postat de flick2020 pe 27 August 2022, 11:49

Da...foarte corecti. Sa tragi de timp de la jumatatea primei reprize, sa te tarasti pe fund minute in sir la cel mai contact, asta da corectitudine nordica. Sa nu mai spun de creaturile din tribune, care reactionau la fiecare faza de parca erau prima oara la un meci de fotbal. Huiduieli la greu la cel mai mic contact.

Nu știu dacă se poate discuta despre corectitudine când e implicată în conversație fcsb și trupa ei se infractori sau suporterii rupți de realitate

Vezi toate comentariile (119)
Comentează