INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  BODO/GLIMT - AS ROMA 6-1

Umilință pentru AS Roma și Mourinho! E prima dată când Mou pățește asta în 1.008 meciuri: „Unii dintre noi au anumite limite, e diferență mare”

AS Roma, una dintre cele mai puternice echipe din Conference League, a fost umilită de Bodo/Glimt, 1-6
AS Roma, una dintre cele mai puternice echipe din Conference League, a fost umilită de Bodo/Glimt, 1-6

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 22:03 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 22:32

AS Roma, una dintre cele mai puternice echipe din Conference League, a fost umilită de campioana Norvegiei și actualul lider, Bodo/Glimt, 1-6.

Trupa lui Jose Mourinho era lider în grupă înainte de acest meci, dar a pierdut fără drept de apel în Norvegia, după o prestație de coșmar.

AS Roma, umilită în Conference League: 1-6 cu Bodo/Glimt

Deși s-a bazat pe jucători precum Carles Perez, El Shaarawy, Abraham sau Mkhitaryan, AS Roma a fost umilită de Bodo/Glimt. După 20 de minute, norvegienii aveau deja 2-0, grație golurilor marcate de Erik Botheim (8) și Patrick Berg (20). Scorul pauzei a fost 2-1, după ce Carles Perez a redus din diferență în minutul 28.

Imediat după pauză, în minutul 52, Botheim a făcut dubla și a dus scorul la 3-1. Pe final, între minutele 71 și 80, AS Roma a luat trei goluri de la Solbakken (71), Pellegrino (78) și Botheim (80).

Potrivit paginii de Twitter OptaPaolo, specializată în statistici, a fost pentru a doua oară în istorie când o echipă din Norvegia a marcat de cel puțin trei ori contra unei formații din Italia. În sezonul 1994-1995, în Cupa Cupelor, aceeași Bodo/Glimt câștiga cu Sampdoria, 3-2.

CFR Cluj, înfrângere la limită cu AZ Alkmaar » Cum arată clasamentul în Conference League
CFR CLUJ- AZ ALKMAAR 0-1
CFR Cluj, înfrângere la limită cu AZ Alkmaar » Cum arată clasamentul în Conference League

Record negativ pentru Jose Mourinho

Jose Mourinho a avut o seară neagră în Norvegia. Meciul cu Bodo/Glimt a fost primul din cele 1008 din cariera portughezului în care echipa lui încasează 6 goluri.

Responsabilitatea e a mea, eu am decis să joc cu această echipă. Am avut intenții bune, am vrut să le dau șanse celor care au evoluat mai puțin, care muncesc și ei mult, am tot încercat să fac rotații pentru a mai odihni jucătorii de bază. Era un teren dificil și am menajat mai mulți fotbaliști, dar am pierdut cu o formație cu mai multă calitate față de noi. Dacă aș putea evolua mereu cu același „11”, aș face-o! 

Era un mare risc, o diferență mare între un grup de jucători și altul, dar am decis că în această fază a competiției mai pot face schimbări. Nu e nimic nou că unii dintre noi au anumite limite, e diferență mare între 12-13 fotbaliști și restul, dar mă așteptam la alt răspuns
- Jose Mourinho, după meci

După acest meci, AS Roma este pe locul 2, cu 6 puncte, iar lider este Bodo/Glimt, cu 7 puncte.

Ce au făcut jucătorii români în Europa League și Conference » Moruțan, pasă de gol! Niță a contribuit la reușita unui coleg
GRUPE
Ce au făcut jucătorii români în Europa League și Conference » Moruțan, pasă de gol! Niță a contribuit la reușita unui coleg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează