INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ROMA - FEYENOORD

FOTO Duel al galeriilor la Roma - Feyenoord » Show incendiar la Tirana, în finala Conference League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 23:01 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 23:57

Fanii celor de la AS Roma și Feyenoord au făcut spectacol în tribunele arenei „Albania Stadium” înainte de startul finalei din Conference League.

Micuțul stadion din Tirana a fost umplut până la refuz de fanii celor două echipe. 21.690 de persoane au făcut o atmosferă incendiară

Mou e din nou Specialul! Primul trofeu continental pentru AS Roma » Kovacs a trecut marele test: două faze aprinse, judecate corect
ROMA - FEYENOORD 1-0
Mou e din nou Specialul! Primul trofeu continental pentru AS Roma » Kovacs a trecut marele test: două faze aprinse, judecate corect

Ultrașii de la Roma au afișat un mozaic din care a apărut numele clubului și numărul 1927, an în care a fost înființat clubul. 

Duel al galeriilor la Roma - Feyenoord » Show incendiar la Tirana, în finala Conference League

Fanii lui Feyenoord au răspuns cu o scenografie inspirată din filmele de groază. Zombie înfricoșători sub titlul „Coșmarul finalei”. Din arsenalul celor două galerii nu au lipsit și materialele pirotehnice, numeroase torțe fiind aprinse înainte de fluierul final al lui Istban Kovacs.

+5 FOTO

Incidente între galerii înaintea partidei

În ziua finalei, poliția albaneză a avut mult de lucru. 60 de persoane au și fost arestate, dintre care 48 suporteri italieni și 12 veniți din Țările de Jos. Au fost deja expulzați 50 de suporteri, cu avionul sau cu vaporul, considerându-se că reprezintă un pericol public.

Au existat mulți răniți în luptele din stradă, cu pietre, sticle, bastoane și scaune, care au zburat de la terasele din centrul Tiranei până la periferie. Trei susținători giallorossi, doi albanezi (unul având contuzii serioase la cap) și altul olandez, lovit mai ușor, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Vlad Chiricheș, desemnat „dezamăgirea sezonului” la Sassuolo: „Dezastruos, prea multe gafe plătite scump”

Se repetă „cazul Mbappe”? » PSG vrea să le „fure” un nou jucător celor de la Real Madrid. Kylian se implică și el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  26 Mai 2022, 11:03

Bravo , excepțională atmosferă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează