INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - OLIMPIJA LJUBJANA 3-1

Sepsi îi propune un nume selecționerului Ungariei, Marco Rossi: „Poate îl cheamă la națională”

Marco Rossi
Foto: Imago
Marco Rossi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 14:15 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 14:42

Attila Hadnagy (41 de ani), directorul sportiv al lui Sepsi, a vorbit despre prezența lui Marco Rossi (57), selecționerul Ungariei, la partida pe care covăsnenii au câștigat-o în Conference League, 3-1 cu Olimpija Ljubljana.

La meciul de la Sfântul Gheorghe au fost invitați de seamă. Ministrul Eduard Novak, prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, dar și Marco Rossi, selecționerul naționalei maghiare.

Conducerea lui Sepsi, revoltată de felul în care au fost programate meciurile din Liga 1: „Suntem echipa nimănui!” + „Săgeți” către CFR Cluj: „Pentru unii se poate, pentru alții...”
SEPSI
Conducerea lui Sepsi, revoltată de felul în care au fost programate meciurile din Liga 1: „Suntem echipa nimănui!” + „Săgeți” către CFR Cluj: „Pentru unii se poate, pentru alții...”

Antrenorul care a reușit să obțină rezultate impresionante pe banca Ungariei în Liga Națiunilor (1-0 și 4-0 cu Anglia și 1-1 cu Germania) a fost invitat la Băile Tușnad, acolo unde în aceste zile este organizată Universitatea de Vară Balvanyos, organizată de Fundația Pro Minoritate și de Consiliul Tineretului Maghiar din Transilvania. Acesta a ales să vină și la meci pentru a-l susține pe conaționalul Bergodi.

Întrebat dacă Rossi poate convoca vreun jucător de la Sepsi la naționala Ungariei, Hadnagy l-a indicat pe portarul Roland Niczuly (26 de ani).

Hadnagy: „Nu prea are ce să ia de la noi. Poate pe Niczuly”

„Prima oară pe noul stadion în Conference League, stadionul plin, a fost o atmosferă extraordinară. Oameni foarte importanți veniți la meci, care ne-au susținut. Și pe noi ne-a surprins venirea lui Viktor Orban. Am fost foarte bucuroși. A venit și selecționerul Ungariei, Rossi. Și domnul Stoichiță a venit și a văzut un meci bun. 

Avem jucători interesați, Ștefănescu, Păun, Niczuly, care să nu uităm că e unul dintre cei mai buni portari din țară. Repriza noastră a fost a noastră în totalitate. Eu zic că au văzut jucători importanți. Nu prea are ce să ia Rossi de la noi. Poate pe Niczuly, dacă nu îl ia la naționala României”, a declarat Hadnagy la Pro X.

Niczuly: „Dacă ar veni un semn din partea Ungariei, nu o voi refuza

După finala Cupei României, câștigată de Sepsi în fața celor de la FC Voluntari, scor 2-1, Niczuly declara că nu ar refuza o convocare la naționala Ungariei, dacă în echipa României nu va avea loc.

„Nu știu. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Prima opțiune este România, dar dacă ar veni un semn din partea Ungariei, nu o voi refuza. E o onoare pentru fiecare jucător să joace la o națională, orice națională îți ridică cota. Dacă nu sunt dorit în țară, unde îmi doresc să ajung la națională, voi merge în altă parte, în caz că va veni un semn”, spunea Niczuly în mai. 

VIDEO Sepsi - Olimpija Ljubljana 3-1 // Roland Niczuly: „Avem un grup foarte bun”

Citește alte știri din Liga 1:

Rapid l-a prezentat pe Dugandzic! » Prima reacție a fotbalistului: „Vreau să fac lucruri mărețe aici!”
RAPID
Rapid l-a prezentat pe Dugandzic! » Prima reacție a fotbalistului: „Vreau să fac lucruri mărețe aici!”
Novak, despre legea publicată în Monitorul Oficial: „În primă fază a fost un șoc, nu se aștepta nimeni” + „I-am purtat noroc lui Sepsi”
DECLARAȚII
Novak, despre legea publicată în Monitorul Oficial: „În primă fază a fost un șoc, nu se aștepta nimeni” + „I-am purtat noroc lui Sepsi”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
rav410wrc
rav410wrc  •  22 Iulie 2022, 19:49
Postat de hristo33 pe 22 Iulie 2022, 18:42

sa nu uitam de vlad "messi" care tot era "propus" la nationala. un adevarat talent.))

Si sa NU uitam de DoarDiviziaB, sambata de la 11, la Fotbal minut cu minut :))))

hristo33
hristo33  •  22 Iulie 2022, 18:42
Postat de Mondo pe 22 Iulie 2022, 15:46

Sper ca a si plecat deja in Ungaria. Asta este portar de duzina, si prin Liga 2 sint mai buni ca el. Poate a uitat golurile pe care i le-a dat Rapidul.

sa nu uitam de vlad "messi" care tot era "propus" la nationala. un adevarat talent.))

gigimarga2
gigimarga2  •  22 Iulie 2022, 16:46

*** nu are limite . Mai nea Hadnagy chiar ne iei la misto ? Inteleg ca unul din sponsorii vostri (respectiv taticul lui Niczuli ) trebuie gâdilat la orgoliu dar tu chiar sari calul. Banuiesc si faptul ca nu platesti cazarea si masa la el la pensiune ba da *** nu te credeam in stare . ***. Daca tati nu era sponsor baiatul ala nu calca in veci pe vreun teren de prima liga . Dsr cand te chiama Lucescu ,Niczuly , etc ,toate criteriile de selectie se prabusesc . Totul devine mult mai simplu cand numele sau banii lui taticu fac partie iar baiatu merge fluiarand le aleea batatorita la concurenta cu cei care innoata in zapada pana la gât. Tranferati-l la o alta echipa unde nu e tati la butoane si sa l vezi atunci ce valoare are . Uff ,aproape ca ne ai panicat ca l ia Ungaria .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează